TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ke 22.10., Pressa ja hiukan muutakin seikkailua Stadin yössä (Pia M 2008-10-23 2:13)

Ke 22.10., Pressa ja hiukan muutakin seikkailua Stadin yössä

Hambi
2008-10-23 22:50

Kiitos Pia ylläolevastakin raportista. On mukava lukea konkarinkin tanssipaikkaraportteja :)

Oli aika vähäväkinen Pressan keskiviikkoilta. Enemmän tanssineita oli suunnilleen vakiomäärä mutta vähemmän tanssivien sankkoja joukkoja ei lattia houkuttanut. Aina on kuitenkin siellä mahtunut tanssimaan ainakin pikkuparketin puolella.

Valitsemanne paikka oli ihan hyvä ja enemmän tanssineetkin viihtyvät välillä siinä lähellä sohvapöydissä. Minä olen mieltänyt niin, että sisääntulon ympärille asettuvat enemmän julkisesti haettavissa olevat ja pöytiin isommat ryhmät ja muualle sitten pienemmissä porukoissa viihtyvät.

Musiikki oli kyllä aika yksipuolista mutta sitä oli vain kestettävä. Kestihän sen kun oli mukavia tanssitettavia runsaasti paikalla. Naisia tosin on haettava kiireesti koska kato käy jo ennen puolta yötä. Niin kävi nytkin. Kirsin toisella setillä tarjoutui jo tilaisuus tanssia kaksistaan parin kanssa muuten tyhjällä parketilla. Siinä on tietysti oma viehätyksensä ikään kuin saisi koko tanssiorkesterin, solistin ja parketin omaan käyttöönsä. Hitaita olisi kyllä voinut tulla enemmänkin.

Kokeilemisen arvoinen peliliike tanssihaluiselle naiselle voisi olla saapuminen reilusti myöhässä vaikka pouolen yhdentoista jälkeen. Lopussa kun tanssihaluisia ja -taitoisia miehiä kun on yleensä reilusti enemmän kuin seuraamiskykyisiä tanssitettavia.

Ninnille kiitos seuramisesta ja tanssikokemuksen tarjoamisesta. Kyseessä todellakin on kehityskelpoinen aloittelija josta kehittyy miellyttävä tanssitettava mikäli tanssimaan riittävästi pääsee. Henkilökohtaisesti koen viehätystä testata vientitekniikkaani viemällä varmasti outoja juttuja tanssitettavilleni. Siinä huomaa, missä määrin on mahdollista tarjota helppona vaihtoehtona sitä, mitä olen suunnitellutkin tapahtuvaksi. Konkareille toki suon yleensä mahdollisuuden tehdä jotakin muutakin sopivaa. Seuraavalla kerralla valssin toteutunut kuviokimara (perusaskel, molemmat käännökset edeten, perusaskel lavapromenadiasennossa ja paikallaan ympäri, askel-täp askellus, sekä kädenalitus) ei enää varmaankaan tunnu sen oudommalta kuin valssineliökään toisella tanssikurssikerralla. Hienosti meni huomioiden tanssikokemus. Kiva kun mikään tanssikoulu ei vielä ole antanut riittävästi kuvioita arvailtaviksi.

Kirjoittajan avainsanat: Pressidentti Club

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu