TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Paikka vaihtuu, tanssitettavat ei ... tällä kertaa kohteena Valtatie 2 (Seikkailija 2008-10-19 20:49)

Paikka vaihtuu, tanssitettavat ei ... tällä kertaa kohteena Valtatie 2

Seikkailija
2008-10-19 20:49

Koskakohan jaksan olla ihmettelemästä sitä, että vaikka ajan minne tahansa Etelä-Suomessa tansseihin, joissa on esiintymässä Finkut, niin aina on samat tutut paikalla!? Tämä ei ole mikään negatiivinen ilmiö sinänsä, koska monen näiden henkilön kanssa tanssi-illasta muodostuu onnistunut. Silti mietityttää, koska talouslaman vaikutukset alkaa näkyä tanssihulluudessa.

Porukkaa oli kerääntynyt paikalle selvästi myös pelkästään iltaa viettämään, mikä on järjestäjän kannalta hyvä juttu, mutta tanssijan kannalta se tuo mukanaan lieveilmiöitä (oksennuksia tanssilattialle, käsittämättömiä törmäyksiä ja kaatumisia, huikan tarjoamisia jne.). Meno oli hieman erilaista kuin Mansessa Finkkutansseissa. Aina kun tällaisia iltoja osuu kohdalle niin täytyy muistaa, että ilman satunnaiskävijöitä ja illanviettäjiä tanssilavoja ei olisi koko Etelä-Suomessakaan kuin muutama ja näin harrastuksen pariin olisi entistä vaikeampi ajautua. Niinpä toivotan jatkossakin kaikki tervetulleeksi lavoille, mutta järjestyksen ylläpidossa voisi olla parantamisen varaa. Liian kovassa laitamyötäisessä olijat tulisi ohjata tanssilattialta turvallisempaan ympäristöön.

Sekä Syke että Finkut soittivat kelpo musiikkia, eikä kyllästymistä vieläkään ole havaittavissa. Päättelen tästä, että käyn juuri sopivalla taajuudella tansseissa. Ilo ja riemu irtoaa lähes joka kerta ja homma ei puuduta, päinvastoin. Pelkään nimittäin sitä, että poltan tanssi-innostuksen liian nopeasti loppuun ja mitähän sitä sitten enää tekee viikonloppuisin, kun baarit eivät houkuttele...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu