TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssipaviljonki vastaan Makasiinipuisto (Kaminiitto 2008-10-05 9:59)

Satulinnasta syksyyn -lopullisesti

Seikkailija
2008-10-05 20:14

Ihan voin lohdutukseksi Humppikselle mainita, että kyllähän nais-mies-suhde oli paljon tasaisempi kuin mitä Finkkutansseissa on totuttu. Sen havaitsi hyvin kappaleiden aikana siitä, että naisia ei ollut jäänyt riviin kuin kourallinen ja etenkin siitä, että tanssitettavat olivat tavanomaista hikisempiä. :) Moni siitä minulle valittelikin...näköjään koskaan ei ole kaikki hyvin! =) Nyt oli siis naisilla mistä valita, kun tanssitaitoisia miehiä oli paikalla suhteessa runsaammin kuin yleensä.

Paikalle tullut yleisö ei ollut aivan sitä kuin olin odottanut, joten hetki meni sopeutuessa olosuhteisiin. Eräs kaukomatkalainen erityisesti piristi iltaa ja taisipa siinä toisinkinpäin käydä. Hauskaa oli kun ei tullut taas otettua liian vakavasti tätä tanssia.

Musiikki oli pääpiirteissään hyvää, vaikka eihän koskaan kaikki kappalevalinnat voi itseä miellyttää. Channel Four oli kaikinpuolin iloinen yllätys, erityisesti heidän ensimmäinen settinsä. Finlandersin hitaat ovat ehkä sieltä imelimmästä päästä, mutta kyllä ne vain sopivat loistavasti miehen ja naisen väliseen tunnelmointiin lavalla. Siinä ei tarvitse osata sen ihmeempää lajinomaista tekniikkaa vaan saa taapertaa senhetkisten fiilisten mukaan. Java, Irmeli, Pienenä poikana ja Amorada ovat kaikki uusia tuttavuuksia Finkkujen ohjelmistossa ja toimivat loistavasti. Näin boogarina kaipaisi ehkä niitä Americanoa, Jump Jive'an Wailia, Ketoonia ja Rappiotykitystä, mutta vaihtelu virkistää. Mieluummin muutos kuin pysähtyneisyys, sillä siitä seuraa lopulta kyllästyminen.

Hyvä ilta jälleen, joka vahvistaa Satulinnan asemaa lempilavanani.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu