TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nurmijärvi-Satulinna-akselilla (Jerryjee 2008-09-21 12:41)

Satulinnassa viihtellä

Jami
2008-09-21 15:24

Lauantai-illan tanssipaikasta päättäminen oli vähän vaikeaa, kun lähitienoolla ei ollut meidän suosikkiesiintyjää. Vaihtoehdoiksi jäi Satulinnassa Syke + KinoJake tai Pesäkalliolla Eija Kantola & Omega. Molemmat tunnin ajomatkan päässä.

Vähän erilainen yleisökin noilla kahdella vaihtoehdolla oli odotettavissa, joten valittiin tällä kertaa Syke + KinoJake.

Paikalla oltiin juuri ennen ensivalsseja, jotka soitteli KinoJake. Tilaa oli lattialla riittävästi vähän vauhdikkaampaankin menoon. Vasta siinä klo 21 Sykkeen ollessa vuorossa alkoi lattia täyttyä. Lattian luista oli aluksi nihkeä, parani loppuiltaa kohden.

Sykkeen hyvärytminen musiikki ja mahtavat sanoitukset tekee yhtyeestä suosikkini. KinoJake oli eilen illalla jotenkin aneeminen. Mieleeni jäin heidän seteistään Anniinan ja sen kitaristin esittämänä hieno kappale ”Tein sulle kotiviinin mansikoista jne..”. Jos se on levytetty, niin pitää hankkia itselle. Todella herkkä esitys.

Johtuikohan nuorehkosta yleisöstä, että törmäilyitä en kokenut yhtään. Tanssitaitoista väkeä oli kerraala koko sali. Sykkeen ChaChan aikana yksi pari innostui ehkä liikaa kuvioihin, jotka etenivät muiden parien tanssialueiden yli, salin reunasta toiseen. Sotkivat aika totaalisesti muiden tontillaan tanssivien tanssin.

Kolme juomataukoa illan aikana, muuten koko ajan lattialla. Pohkeet ei kestä samanlaisia iltoja montaa peräkkäin, tämä oli kolmas tanssi-ilta tällä viikolla. Syksy alkaa siis hyvin. Ilta päättyi 01.30 KinoJaken viimeisiin valsseihin. Kotona 2.45.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu