TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Salonkitansseja ja nuoria lavoille! (Josef 2008-09-10 9:07)

Salonkitansseja ja nuoria lavoille!

Josef
2008-09-10 9:07

Kohta alkaa monissa kouluissa vanhojenpäivätanssien ahkera harjoittelu. Lopulta koittavat suuret tanssiaiset, monen tytön unelmien täyttymys, joissa nuoret urhot saavat kerrankin olla kohteliaita daamilleen ja nauttia uljaasta tanssista.

Mitä sen jälkeen? Tanssilavojen humppia ja käsittämättömiä kädenalitansseja - ei mitään käyttöä juuri opituille hienoille tansseille.

Jospa jokin maineeltaan tahriintumaton tanssilava (Tanssimakasiini?) ottaisi nämä hyvin koulutetut salonkitanssijavuosikerrat huomioon ja tarjoaisi heille mahdollisuuden tanssiin!

Ennen tanssien alkua voisi olla tunti salonkitanssien kertausta, ensimmäinen setti salonkitanssipainotteinen ja sitten vähitellen siirtymistä fuskuun, tangoon ja humppaan.

Ilta pitäisi tietenkin päättää Oginskyn (Oginskin) säveltämään, Jukka Virtasen sanoittamaan ja Paula Koivuniemen esittämään poloneesiin Jäähyväisten hetkellä - mielellään vielä torvisoittokunnan säestyksellä.

Voi olla, että tällainen järjestely karkottaisi muutamia tansseihinsa kiintyneitä piintyneitä humppaajia, mutta saattaisi samalla tuoda paikalle innostuneen joukon juhlavasti pukeutuneita nuoria.

Kirjoittajan avainsanat: salonkitanssi

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu