TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Huikaiseva loppunäytös riutalla..Ei ehkä ihan niinkään. (Milonguero 2008-09-01 1:47)

Riutan historiaa ...

Humppis
2008-09-09 20:00

Ranskis: Viimeksi tanssimme kultaseni kera foxia pitkällä askeleella, taivutuksin ym. omilla sovellutuksillamme reunoilla muutaman kerran kun ei jaksettu koko iltaa kädenalittaa ja hyvin meni. Joskus jatkoimme jivellä kesken kappaleen jos ei päässyt esim. orkesterin kohdalla läpi etenemään. Kyllä sopu tilaa antaa. Emme ole mitään koheltajia vaan otamme aina huomioon muutkin.

Nyt ei kai kannata enään jatkaa tätä paskanjauhamista kun Riuttakin on suljettu. Vai mitä ?

Jauhantaan nyt sen paremmin puuttumatta tämän verran kuitenkin.

Itse kävin ensimmäisiä kertoja Riutalla 90-luvun lopulla.

Silloin pisti silmääni oitis se, että ainakin lattareiden aikana koko ulkokehä (narikan ja vanhan kahvion kohdaltahan se katkesi) oli täynnä niitä lajinomaisesti tanssivia (cha cha, rumba ja samba). Myös lavajivettäjät ja harvat boogarit sekä vielä harvemmat lindaajat sijoittuivat myös silloin ulkokehälle. Ainakaan etenevää buggia tuolloin ei vielä tanssittu (se onkin hiukan ongelmallinen laji nimenomaan Riutalla, kun se välillä etenee ja sitten taas snurrataan).

Vaikka itse kustakin saattaa tuntua (ja sinusta sekä kullastasi myös varmaan siltä tuntui), ettei tuollainen menettely ole kenellekään haitaksi, väitän kuitenkin, että niistä ulkokehällä kättä alittelevista sellainen kuitenkin tuntuu häirinnältä. Minusta ainakin on aina tuntunut.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu