TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tango Sinikalle (Setzer 2008-09-08 23:08)

Palstan ominaisuuksien hyödyntäminen

Tapani
2008-09-09 10:43

Jos luokitteluohjeita seurataan niin se ei minusta ollut roska missään tapauksessa. Minusta se oli akana jos vitsiä piti huonona ja jyvä jos sitä piti hyvänä. Väärinluokittelu ei ole roskaamisperuste ohjeiden mukaan eikä minusta pidä ollakaan. Jos kirjoittajan antamaa luokittelua haluaa korjata johonkin suuntaan voi artikkelin äänestää akanaksi, rusinaksi tai muuksi.

Ehkäpä Setzer piti vitsiään niin hyvänä että se ansaitsee säilyttämisen? Ehkäpä jotkut muut voivat olla samaa mieltä? Vitsi oli kuitenkin tanssimusiikkiaiheinen ja siten minusta täysin asiallinen. Arvosteluohjeet selkeästi mainitsevat huumorin yhtenä säilyttämisen arvoisena sisältötyyppinä. Sinä ehkä olet kiinnostunut lähinnä vain asiasisällöstä, mutta sama ei välttämättä päde muihin ja jos sorsit huumoria toimit annettuja moderointiohjeita vastaan.

Vaikka artikkeli olisi omasta mielestä "huono", se ei tarkoita sitä että se olisi roska. Omasta mielestä "huonot" artikkelit ovat akanoita. Törkeydet, ilkeydet, mainokset etc. ovat roskia.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu