TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tomyn ym. tanssitekniikkakirjoitukset ja vinkki ylläpidolle (Sokkisha 2008-09-05 15:19)

Tomyn ym. tanssitekniikkakirjoitukset ja vinkki ylläpidolle

Sokkisha
2008-09-05 15:19

Nimim. Tomy on laittanut paljon mielenkiintoisia tanssitekniikka-artikkeleita palstalle viime aikoina. vaikka en kilpatanssista mitään tiedäkään (niinkuin en mistään muustakaan) niin eikö joku täällä majaileva kilpatanssin asiantuntija voisi tsekata että opetukset ovat "oikeita" ja sitten ylläpidon arkistoida ne ihan omaksi "tanssitekniikkaa"-osiokseen tänne tanssinettiin!

Sama juttu kaikista muistakin (hyvistä) tanssitekniikka-artikkeleista, myös lavatanssista, -joita jotkut ovat kynäilleet eli palvelimelle "tanssitekniikka"-osio pystyyn päämenuun. Olen sitä mieltä että esim. Tomyn nähtyä noin suuren vaivan koosteidensa kanssa, kannattaisi hedelmät noukkia talteen jotta ne olisi helposti löydettävissä! Nyt on vähän hankalaa etsiä palvelimesta vaikkapa jotain kilpatanssin tekniikka-juttuja yms. erikoismatskua. lavatanssissahan ei ole mitään "oikeaa" tapaa tanssia mutta lavatanssi-osioon voisikin panna saatetekstin "jotta nämon tässä aivan harvinaasen hyviä NEUVOJA ja vartehenotettavia neuvvoja!"

Nih! -mutta jonkun pitäisi keräillä noita parhaita talteen (joka vähän enempi ymmärtää valikoida mikä on sen arvoista) vai pannaanko sekin äänestykseen niinkuin rusinat ja pullat että yleisö saa päättää? Saisi noin hyvät ja paljon vaivaa nähdyt kirjoitukset tulla täällä paremminkin arvoonsa eikä vaan hukkua massan sekaan?

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu