TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Huikaiseva loppunäytös riutalla..Ei ehkä ihan niinkään. (Milonguero 2008-09-01 1:47)

Riutan erillisohjeet turhia....

Walker
2008-09-04 11:27

Niin kauan kun kädenalitteluja on riutalla tanssittu - ne on tanssittu ulkokehällä esiintymislavan molemmin puolin ja esiintymislavan edessä. Mitään ongelmia ei ollut silloin kun kädenalittelijoiden määrä oli vähäinen. Nyt kun kädenalittelijoita on paljon ja suuri osa sijoittuu tanssimaan niitä edelleenkin esiintymislavan eteen, niin esiintymislavan ja pömpelin välinen tila täyttyy usein kädenalittelijoista aika täydellisesti. Jos kädenalitteluihin käytettäisiin kaikki ulkokehän vapaat alueet, niin silloin sisin ja seuraava kehä jäisi täysin tai lähes täysin etenevien tanssijoiden käyttöön.

Nykyisillä fuskaajien määrillä kaikki fuskaajat eivät sovi sisimmälle kehälle, vaan osa tanssisi niitä seuraavalla kehällä. Tämän seurauksena ei edelleenkään olisi eteneville tanssijoille vapaata kehää. Yhtenäinen vapaa etenemismahdollisuus etenevälle tanssille toteutuu silloin kun fuskaajat tanssivat uloimmalla kehällä.

Ajatellaan tilanne missä kaikki esiintymislavan ja pömpelin välin täyttävät fuskaajat sijoitettaisiin sisimälle kehälle ja vielä lisäksi ulkokehän fuskaajat, niin silloin täyttyisi sisemmän kehän lisäksi myös ainakin seuraava kehä osittain fuskaajista ja eteneville tanssijoille ei jäisi ainuttakaan täysin vapaata kehää.

Kirjoittajan avainsanat: jive

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu