TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Huikaiseva loppunäytös riutalla.. (Tangopassion 2008-08-31 0:32)

Keskustelu naisten kesken rivissä, ynnä aiheet

Pia M
2008-09-02 9:29

Kun hakee samalta alueelta eri naisia, niin huomaa, että keskusteltu on. Tuntuu joskus, että tehdään tarkentava kysymys, vai ovatko sittenkin keskustelujen aiheet vakioita?

Missähän näitä keskusteluja käydään, kun en muista että koskaan olisin keskustellut kenenkään kanssadaamin kanssa rivissä että "tota kantsii hakea" tai "älä hae tota buggille se ei osaa" tai "toi vie liian kovaa" tai "tolla on ihana vartalovienti" tai yhtään mitään vastaavaa. Onko tämä sen kermojen kerman käytäntö, vain olenko mie vain niin kiireinen tanssimisen kanssa, etten jouda rivissä juuri haastelemaan?

Joskus harvoin kun hakuriviin jään niin että oikein ehtii jutella, niin aiheet vaihtelee kyllä ihan äärestä laitaan. On toki juteltu tanssimiehistäkin, mutten muista kellekään vinkanneeni kenestäkään, tai jonkun toisen daamin vinkistä ketään miestä välttäneeni tai suosineeni. Kerran, ihan lähiaikoina, törmäsin tilanteeseen jossa mies kertoi edellisen tanssitettavansa hakeneen rivissä saadun vinkin perusteella. Mutta sitäkin miestä minä hain ihan oma-aloitteisesti ilman vinkkiä...

Mie nyt en vissiin vain ollenkaan kuulu oikeisiin "piireihin" :-/

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu