TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Huikaiseva loppunäytös riutalla.. (Tangopassion 2008-08-31 0:32)

Huikaiseva loppunäytös riutalla..Ei ehkä ihan niinkään.

Speedy
2008-08-31 23:01

Tuossa riutan päättäjäisissä tuli mieleen että eikö kauden tavoitetta oltu saavutettua taloudellisesti kun pääsylipun hinta oli venytetty 15 ¤.

Väkeä ei ollut ainakaan ruuhkaksi asti. Samoin kermojen kermasta puuttui ainakin paljon miehiä. Naisia oli senkin edestä.

Musiikista sen verran että ei ole tullut finkkujen tansseissa aikoihin käytyä ja tuskin tulee varta vasten ihan heti lähdettyä uudelleen. Varsinkin neljä nopeata lopussa oli kyllä vähän liikaa, varsinkin kun eivät olleet kummallisia kappaleitakaan. Samoin lattareita jäin kaipaamaan enemmän.

Volyymit oli todella kovat molemmilla pumpuilla. Vaikka riutalla ei äänen toisto paras mahdollinen ole, niin olisi vähempikin riittänyt . Onneksi oli tulpat mukana.

Naistentunnilla en viitsinyt mennä riviin, kun naisten armeija rynnisti melkein koko lavan ohi. Osasivat he hakea näköjään muualtakin.

Samoin vaikka paljon on puhuttu riutan omista säännöistä, niin sen verran kommentoisin sitä että kyllä siellä ihan hyvin toimisi myös sama juttu kuin muuallakin.

Ainoastaan nyt pitäisi sen verran opettaa muutamia miehiä että kun haetaan, niin sen jälkeen daami talutetaan pois siitä hakualueelta ja mielellään jopa keskikorokkeen toiselle puolelle. Nyt näkyy olevan tapana se että heti juurrutaan siihen hakualueelle, kuin peläten ettei tule tanssitaito tarpeeksi muuten esille. Osa tietenkin on senverran huonojalkaisia että se täytyy ymmärtää.

Samoin huomasin että kopteroinnissa suunnat on mitä on. Tietenkin tansseissa on viralliset suunnat, mutta luulisi niitä voivan lavoilla muuttaa enemmän tanssisuuntaisiksi.

No kaikesta valituksesta huolimatta iltani oli kyllä onnistunut, josta kiitokset eväälle sekä muille tanssitetuille daameille.

Eiköhä tuonne tule ensikesänäkin joku kerta eksyttyä.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu