TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yleisessä saunassa, naistentunnilla (Pavi 20.8. ja Arja Koriseva) (Pia M 2008-08-21 15:25)

Yleisen saunan lauteilla Arja Koriseva 20.8

Jami
2008-08-22 12:00

Arki-iltojen tanssit ovat olleet kesän aikana hyviä valintoja, koska silloin ruuhkat lattialla ovat olleet pienempiä. Mutta nyt keskiviikkona Pavi oli täynnä

Mutta: Vaikka lattia olikin täysi, illan aikana ei syntynyt törmäilyjä, eri tanssilajien tanssijat pysyivät omilla alueillaan, ihmiset olivat iloisia ja hymyileviä. Hienoa.

Arja lavalla säteili tapansa mukaan. Ottaa ihmisiin katsekontaktin laulaessaan ja puhuessaan. Ja myös reagoi katseeseen. Silmäniskuni vuoksi jäi ainakin yksi sana spiikkauksessa väliin. Terkkuja Arjalle.

Sitä pohdin, että olisikohan esiintyjän karismalla ja kyvyllä saada yleisö rentoutumaan yhteys siihen, että kuinka tiukkapipoisesti vaiko suvaitsevasti tanssijat lavalla käyttäytyvät.

Kuumuus ja kosteus sai aikaan todella kovan hikoilun. Paitahan on märkänä joka tanssi-ilta, mutta että housutkin ovat hikoilusta märät. Mustiin farkkuihin ilmestyi suolojen aiheuttamia valkoisia juovia. Mitenkähän nekin pitäisi pestä, kun näyttää käsinpesun jälkeen edelleenkin näkyvän.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu