TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Merisärkkä, Naapurinvaara, Kyllikinranta (Jenkkis 2008-08-11 18:52)

Pohjalaispoika Savon mailla Kyllikinrannassa

Jatsari
2008-08-12 0:27

Kyllikinranta oli tämän kesän ohjelmassa monien suositusten perusteella ja sopivasti kesäloman puoleen väliin 10.8 ajoittui vihdoin lavan korkkaus. Olen samaa mieltä Jenkkiksen kanssa, että kokemus oli positiivinen. Epäilytti, tuleeko savolaisten kanssa juttuun - hyvin tuli eikä tarvinnut edes Suomi-Savo-Suomi -sanakirjaa. Oli kesän ensimmäinen kerta, jolloin olin yksin liikkeellä jos kyytiläistä ei lasketa. Alun perin epäilin, että matkaa kotoa on sen verran, että täällä ei tule kovin paljon tuttuja vastaan, mutta kovin on tanssikansa matkustavaista. Tuttuja kasvoja oli aivan kuin lähilavalla ja pohjoisin tanssitettava oli Oulusta ja eteläisin Espoosta - tämä ei tee hyvää Kioton sopimukselle.

Heti tuli ensimmäiset bongauksetkin, kun Tehosekoitin, Jennuli ja MyyMyy saivat kasvot. MyyMyy:n kanssa rumba meni kohtuullisesti siihen nähden, että rumba tuli opeteltua vasta juhannuksen jälkeen ja menihän se polkkakin Jennulin kanssa alkuvaikeuksien jälkeen.

Varjokuva meni myös A-ryhmään jo monipuolisen musiikin vuoksi ja kun soittotaito ja volyymitkin olivat kohdallaan ja polkkaakin tuli jopa kaksin kappalein, niin se varmisti Varjokuvalle paikan suosikkilistalla.

A-ryhmässä rupeaa olemaan jo kohtuullisesti sakkia ja 16.8. on tarkoitus käydä Virtain Myllyniemessä, jos vain hääjuhlista pääsee liukenemaan ajoissa. Esiintyjänä on Kangastus ja jos tulevat oktetti-versiolla ja soittavat sitä mitä lupaavat, niin A-ryhmä on taas yhtä numeroa suurempi.

Jos savolaisten kanssa pärjäsi, niin hämäläisistä ei uskalla sanoa tässä vaiheessa yhtään mitään, vaikka on koittanut pärjäillä hämäläisen vaimon kanssa pian kaksikymmentä vuotta - miten kuten.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu