TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naistentansseissa (Trickster 2008-07-23 9:48)

Ajoitus ja seuraaminen

Blue-eyed
2008-08-10 22:23

Hahaa, sinisilmäinen kun olen niin täytyy vastata. Ensinnäkin, jos ihmisellä on yhtään rytmitajua, niin väärään rytmiin tanssiminen on paljon vaikeampaa kuin oikeassa rytmissä pysyminen. Mutta hmm, mitä tarkoitit "musiikin ulkopuolella" tanssimisella? Silähän ei ole varsinaisesti väärän rytmin kanssa mitään tekemistä, eihän?

Ja automaattiaskellus, hyi olkoon, se on jo sananakin niin ruma, etten tunnusta sitä harrastavani. En ainakaan parin kanssa, joka osaa asiansa.

Tanssi ei todellakaan ole rytmistä voimistelua, vaan kahden ihmisen kohtaamista. Erilaiset taustat, kokemukset ja luonteet, mutta täydellinen askelten yhteensopivuus luo ihanan huuman: tiemme eivät ole aiemmin kohdanneet, mutta kun näin tapahtuu niin se on siinä. Levollisuus toisen sylissä ja uteliaisuus, mitä seuraavaksi tanssissa tapahtuu, häivyttää musiikin, muut tanssijat ja seuraavan päivän arkihuolet jonnekin kauas. Mutta rytmi pysyy tallessa ja kappaleen loppumisenkin valitettavasti huomaa, silloin on aika kauniin kiitoksen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu