TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Äänenvoimakuuden säätö ongelma orkestereilla (Ami 2008-07-24 12:19)

Äänenvoimakuuden säätö ongelma orkestereilla

Ami
2008-07-24 12:19

Jälleen kerran sain todeta, että kokeneillakin bändeillä tuottaa hankaluuksia säätää laitteensa tanssijoille mielyttävälle tasolle.
Olin siinä uskossa, että ainakin Tomi Markola & Fernet olisi tämän osanut, kun kysessä oli vielä Tomin oma lava, mutta ei. Heti hänen tullessa esiintymään piti vahvistimen säädöt siirtää kaakkoon.
Itselläni on kuulo vielä joten kuten säilynyt,kun olen pitänyt mukanani korvatulppia, jotka otan tarvittaessa käyttöön. Tietenkin musiikin kuuntelu tästä hieman kärsii.
Vaimoni kuulo on huomattavasti toisesta korvasta heikentynyt, koska hän ei halua kääyttää kuulosuojaimia. Lieneekö syynä se, että musiikista häviää silloin jotain tai, että ne eivät ole hyvän näköiset korvissa.

Toinen orkesteri Tiina Pitkänen & Baroque oli säätänyt aluksi laitteensa mielyttävälle tasolle, mutta päättivät varmaan Tomia matkiakseen nostaa myös heidän volymitasoa, joka varmaan monen mielestä oli huono ratkaisu.

Luettuani aikaisempia huomioita tanssi.net:stä ko. esiintyjistä, sain käsityksen, että Tiinalla oli etupäässä vain nopeita kappaleita. Näin ei onnekseni käynyt, vaan kyllä sieltä löytyi lähes kaikkia kautta linjan. Kuitenkin jäin kaipaamaan rumbaa ja hidastakin valssia olisi voinut olla enemmän kuin yksi pari.
Kaiken kaikkiaan Tiina & Baroque antoivat miellyttävän illan.

Nämä olivatkin sitten tältä kesältä viimeiset keskiviikkotanssit Riutalla.
Vaikka nämä naistentanssit olleetkaan järjestäjälle hyvät, niin meikäläinen oli mieleissään, kun tilaa oli runsain mitoin. Tasan ei käy onnen lahjat.

Kirjoittajan avainsanat: Tommi Markola & Fernet, Tiina Pitkänen & Baroque

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu