TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Naistentansseissa (Ipta 2008-07-21 11:57)

Naistentansseissa

Jansku
2008-07-23 15:18

Kaikki naiset kykenevät viemään, ei siinä mitään ihmeellistä ole ja kaikki miehet kykenevät olemaan vietävinä ja mikä tärkeintä, nauttimaan hyvästä viennistä. Hyvän viennin ei tarvitse olla teknisesti täydellistä, erehtymätöntä opittujen liikesarjojen toistamista, vaan se voi olla täysin improvisoitua omien tunteiden tulkintaa. Moni nainen osaa viedä niin kauniisti, herkästi, huomioonottavasti ja inspiroivasti ettet uskokaan.

Tosta kokonaan ihan täysin eri mieltä. Kokemusta on, paljon. A) Harva nainen osaa viedä ollenkaan. Vaatii harrastuneisuutta paljon. B) Vielä harvempi mies osaa seurata, vaatii vielä enemmän harrastuneisuutta. Ja vielä kerran, tästä ON kokemusta PALJON.

Onnistumisen mahdollisuuksia olisi enemmän, jos kumpikaan ei olisi omaa rooliaan koskaan opetellut. Viejän roolista on miehelle seuraajana haittaa ja päinvastoin. Saisiko tuolle lausumallesi jotain perusteluja? Toki jos omakohtaiset kokemuksesi useiden naisten vietävänä ovat laajat, sekin riittää. Mutta monenko miehen tiedät itsesi lisäksi kykenevän seuraamaan? Multa löytyy kokemusta usean kymmenen eri miehen viemisestä, enkä pystynyt viemään (siten kuin olisin halunnut) noista kuin kahta. Nautintoa niistäkään kumpikaan tuskin koki. Kädenalituksissa aavistuksen helpompaa tuo roolien vaihto, mutta sylitansseissa ei. Löytyy muuten kosolti naisiakin, jotka eivät vaan tytön vientiin "suostu", ennakoivat ja menevät omiaan. Joo, tän ois voinu kirjoittaa privanakin...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu