TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tuuloksen flegmaattiset aplodeeraajat (Kippe 2008-07-21 19:03)

Tuuloksen flegmaattiset aplodeeraajat

Kippe
2008-07-21 19:03

Olin viettämässä iltaa Tuuloksen Kapakanmäellä perjantaina 18.7, eli töllistelemässä artistia ja orkesteria lavan reunassa jalka rytmissä naputellen. Lavalla 'riekkuivat' (eri aikaan kylläkin) Eija Kantola & Omega sekä PekkaNiskan Pojat (meniköhän toi oikein?) ja artistit vetivät hyvin. Omegan kitaristi oli sullottu piiloon kiipparin ja palkin taakse soittamaan, ääni kuului muttei miestä näkynyt. Tilanahtaus selvisi, toinen porukka oli seitsenmiehinen ja veivät enemmät tilat jättäen Omegan pikku tontille. Eijalla oli kengät tavaramerkkinsä saappaiden sijaan, mikä oli virkistävä näky. Eijahan on saapasfriikkinä tunnettu ja saappaita on kertynyt muutamat parit. Hän ei päässyt liikkumaan enempiä lavalla, muuten olisi kuningatar lirvahtanut kenkineen raput alas ties millaisia voltteja heitellen, joten hillitysti ja hallitusti hän jammaili ja lauloi niin hyvin. Mahtoiko kukaan bongata hienoa tatuoitua puumaa oikean olkapään lähettyvillä...

Tuuloksessa oli todella flegmaattista taputtajakansaa perjantaina. Biisi loppui niin nämä 'innokkaat' pari kertaa läpyttivät käsiään ja jäivät odottamaan seuraavaa biisiä. Eijan toisen setin lopussa seurakunta äityi taputtamaan enemmän, mikä oli oikeastaan aika huvittavaa, bailut ihan lopussa ja viimein nämä innostuvat. Hämäläiskansa lämpenee näköjään hitaan sorttisesti suosionosoituksissa. Riihimäen Riutta ei ole kaukana ja siellä yleisö osaa taputtelut, vertailun vuoksi.

No enivei, toivottavasti flegmaattiset kädet taputtavat tulevaisuudessa reilusti ja ujostelematta. Artisti ja orkesterikin tykkäisi kovasti. Antaa mennä!

Kirjoittajan avainsanat: Tuulos

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu