TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Terveisiä Joensuusta :-) - Tanssiviikkoraportti, sunnuntai 29.6. ja lattiamajoitus (Pia M 2008-07-04 18:37)

Maanantai 30.6. JNS, iltameno: Cafe Tango, plääh

Rapido
2008-07-06 15:30

Lounaat oli päivällä 6 euroa ja Päivälliset 7 euroa. Olivat tavallista HYVÄÄ perusruokaa. Hattua nostan, että ylipäätään järjestetään ruokailu.

Jos klo 17 syöt melkeimpä mitä tahansa niin toden näköisesti sinulla jo kolmen ja puolen tunnin päästä alkaa olla nälkä. Ei semmoista kinkkukiususta ole keksittykään, että normaalilla ihmisellä se vie nälän pitemmäksi aikaa. Olethan kuluttanut pitkän päivän ja elimistösi jatkaa polttoa edelleen vaikka menisitkin vaaka-asentoon.

Mitä tulee pankkiautomaatteihin, itse ajoin lähelle toria, astuin autosta ulos käänsi katseeni pitkin reunuskatuja. Jo ensimmäisellä katsomallani kadun pätkällä näkyi automaatti. Todella vaikeaa.

Jos on sekahaku, niin miksi pitää valittaa ettei kukaan hae?

Toivottavasti loppuviikkosi meni paremmin.

Ikuisuus kysymys kuka on konkari ja kuka ei? Taitaa olla henkilökohtainen ajattelu omasta tanssista. Joku voi olla äärettömän hyvä ja vaatimattomuuttaan hakeutuu vain alemmille tasoille ja usein kyllä tapahtuu toisin päin. Joensuun leiriä ei voi verrata tavalliseen leiriin jossa määrätään tasot. Koska siellä ihmiset sinkoilee tunnilta toiselle. Joku ostaa koko viikon passin ja joku suorittaa pelkän yhden tunnin maksun. Hyvää se tekee taiturillekin olla parina tumpelolle. Se kasvattaa niin tanssijana kuin ihmisenä. Samoin se tumpelokin oppii.

Minä haluan KIITTÄÄ kaikkia järjestelyissä olleita ja toivottaa hyvää kesää! Ja kaikille Joensuussa olleille tanssillista ja tervettä kesää!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu