TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Terveisiä Joensuusta :-) - Tanssiviikkoraportti, sunnuntai 29.6. ja lattiamajoitus (Pia M 2008-07-04 18:37)

Maanantai 30.6. JNS, iltameno: Cafe Tango, plääh

Pia M
2008-07-06 11:23

OK. Maanantai oli opiskeltu. Yritin orientoitua iltaan, joten menin vielä päivällisellekin koulun ruokalaan. 8 euroa kinkkukiusauksesta! No olihan siinä sentään salaatti mukana. Mutta siis hohhoijaa. :-0

Kämppäkaveri Ninnin kanssa popsittiin kiusausta ja tuumittiin, mitä illalla tehtäisiin. Vaihtoehtoja oli Liperin lavan leirin tervetuliaistanssit ja entiseen asemaravintolaan J.Tahvanaisen kunnostama Cafe Tango, jossa kuulemma oli klo 22-24 lattari-, arkkutango- ja lavatanssimusiikkia levyiltä soitettuna. Päätettiin olla järkeviä ja valita Cafe Tango, koska tiistai-iltana olisi kuitenkin Liperissä tanssit.

Also: ruuan jälkeen kämpille ja suihkuun. Nyrkkipyykkäsin alusvaatteita ja pari treenipaitaa. Mukaan nappaamastani vajaasta punaviinipullosta siemaisin lasillisen torkkulääkkeeksi ja vetäisin tunnin unet, ja sitten valmistautumaan.

Puoli yhdeksän hujakoilla läksimme Ninnin kanssa jalkaisin kohti keskustaa. Yllättäen molemmilla oli nälkä - eipä kauaa pidellyt se kinkkukiusaus! Poikkesimme matkalla Rossossa syömässä pizzan puoliksi.

Koko lailla turhaksi jäi se tanssi-ilta. Pääsin kai kerran lattialle, jonka jälkeen saimmekin vain katsella Lavalegendakisaajien ja heidän tuttujensa salsa- ja arkkutangotaiteilua. Olihan se hienoa katseltavaa, mutta emme me sinne istumaan olleet menneet... 40 minuuttia paikalla ja pahoilla mielin pois. Tokihan paikassa oli sekahaku. Mutta jos miehiä oli puolet vähemmän kuin naisia, ja valtaosa oli tuttuja keskenään, niin siinä ei kyllä auta kyynärpäätaktiikkakaan.

Mukavia rupatellen palasimme hissukseen majoituspaikkaan. Se hyvä puoli illassa oli, että pääsimme ajoissa nukkumaan :-)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu