TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Terveisiä Joensuusta :-) - Tanssiviikkoraportti, sunnuntai 29.6. ja lattiamajoitus (Pia M 2008-07-04 18:37)

Terveisiä Joensuusta :-) - Tanssiviikkoraportti, sunnuntai 29.6. ja lattiamajoitus

Pia M
2008-07-04 18:37

Suurin toivein otin kannettavan mukaan Joensuuhun - as if!!!!!mulla muka aikaa oli sen kanssa mitään siellä puuhata. En kertaakaan edes avannut koko konetta. Joten raportti pätkittäin postuumina...

Sunnuntaina siis kullankarvaisen leijonan keula kohti jokien kaupunkia. Lähtö viivästyi melkein kolmeen, joten tein hienon päätöksen olla menemättä Lemmenlavalle illalla. Hissukseen ajelin, söin Reissumiehen (vai -naisen?) Juvan ABC:lla ja olin perillä majoituskoululla Kanervalassa kello 20.30 paikkeilla. Hetki seurustelua kahden jo majoittuneen naisen kanssa ja ponteva päätöksen pyörtäminen: kylläpäs lähden Lemmenlavalle!

Usko kyllä oli mennä, kun aloin epätoivoisena etsiä pankkiautomaattia. Autolla semmoisen löytäminen joukkoliikennekaturatkaisun valtaamasta keskustasta oli mission impossible, siispä Kuopion suuntaan takaisin. Marjalan ABC:lla ehkä olisi? HAH! eipä ollut, mutta löysin itseni Noljakka-nimisen paikan Valintatalon pihalta, mistä viimein sain pääsylippurahat revittyä.

Printtasin ohjeet Tnetista: (a) Joensuu -> Lappeenranta 25 km, oikealle "Hammaslahti" 5 km, vasemmalle "Ketsu" n. 200 m. HAH taas kerran, korjaus: Kajaanintien liittymästä 6-tietä Lappeenrannan suuntaan noin 20 km (eli Joensuusta ei kyllä tule 25 km!), oikealle Hammaslahti, josta 4 km ja vasemmalle. Vasemmalle kääntyvässä risteyksessä ei lue mitään, mutta tolpassa on pieni viitta "Lemmenlava". Perillä noin klo 22.

Parkkipaikka kurainen ja märkä, ja vartioitua narikkaahan siis ei ole. Tämä aiheutti ongelmia autonavaimen kanssa - miksi nykyautojen avaimet ovat niin kauhean isoja? Ei semmoista voi rintaliiveihinkään työntää!!! Lopulta kylmäpäisesti jätin avaimen fleecen taskuun ja takin naulaan. Ei kelvannut Peugeot kellekään. Kuulemma paikan vakiniksi on jättää avain autonrenkaan päälle - no jos kaikkien autojen avaimet on renkaitten päällä niin eikö sen avaimen saman tien voisi jättää ihan vaan hanskalokeroon, ja ovet auki...???

Lattia on aika kulunutta vesivaneria, siis samaa materiaalia kuin Ruusulinnassa. Kahvinporoja ei ollut liukasteena vaan jotakin valkoista jauhetta laatikossa sisäänkäynnin vieressä. Ei se menoa haitannut. Teuvo Oinas lauloi tyylilleen uskollisena, musiikki oli kaiketi hyvää koska se ei ainakaan mun korvaan käynyt niin että olisin hirveästi siitä kärsinyt. Taukolevyt oli persoonallisia, siis positiivisessa mielessä :-)

Uppo-outoja ihmisiä paikka täynnä, jos nyt ei oteta huomioon Lavalegendakisaajia jotka ovat kasvotuttuja vaan eivät tanssituttuja. Hihat ylös ja hommiin siis, koska ilmeisesti oli voimassa sekahaku (?) kumpikaan valo kun ei palanut. Tuttu mies fuskulle. Siitä se sitten lähti. Jonkin verran oma-aloitteisuutta tarvittiin illan käyntiin saamiseksi, mutta alkoihan niitä hakujakin sitten tulla. Samoin ensimmäiset uudet bongit kuten Tsemppi*, jota sitten säännöllisin väliajoin kiusasin koko viikon erinäisillä tunneilla. Kiitos ymmärryksestä ;-) Ja Johan Tokeskin tuli viimein tutuksi. Ynnä moni muu, lista olisi vallan pitkä, mutta kaikille yhteisesti iso HEIPPA ja KIITOS, olihan hauska tutustua. (Pätee muuten koko viikkoon, koska joka päivä tuli uusia nickejä ja lukijoita kohdalle :-)

Hikisenä poistuin paikalta Tuhkimon hetkellä eli puolilta öin. Vain pari tuntia paikalla, mutta hyvä mieli jäi, kuraisesta pihasta huolimatta.

Majoituskoululla JÄRKYTYS. Lähtiessäni oli luokkahuoneessa viisi majoittujaa. Nyt huone oli paitsi pimeä niin täynnä nukkuvia naisia. Yritin olla mahdollisimman ääneti kaivellessani peseytymistarvikkeita ja yövaatteita rojuvuoreni keskeltä, siinä samassa hukkasin puhelimenikin... :-/ ensi kerralla pitänee varautua paremmin... tasaluku 10 paljastui majoittujen määräksi meidän luokkahuoneessamme aamulla.

Koulu oli pieni, aula ja kolme majoitusluokkaa: yksi naisille, yksi miehille ja yksi "pariskunnille" (lue: Lavalegendapoppoolle). Miesten luokasta tuli kyllä myöhemmin sekamajoitus, kun majoittuvia naisia ilmaantui lisää viikon aikana. Pyyhkeitä siitä että koululla ei ollut minkäänlaista mielekästä yhteistilaa jossa olisi voinut tanssi-illan jäkeen istua ja rupatella, tai edes jutella puhelimessa oman Maalaiskullan kanssa. Ja abbaut kolmellekymmenelle majoittujalle kaksi vessaa on kyllä aikuisten oikeasti ihan liian vähän!!!!!!!!

Suihkutiloihin mentiin ulkokautta, tosin katettua reittiä, siitäkin miinus, koska suihkutilojen lattialle kantautui likaa ja hiekkaa. Lisäksi suhkuihin kuljettiin liikuntasalin läpi, ja salissa oli ma-ke aamuyhdeksästä iltapäivään neljään Latinobic-ohjaajakurssi ja sen jälkeen kaksi tuntia lavatanssiopetusta... siinä sitten pyyhe ja pesupussi kainalossa väisteltiin milloin sambaajia, milloin humppaajia 8-/

Käytännön loistava vinkki lattiamajoittujille, saapi ottaa käyttöön: kokoon taittuva pyykkiteline on mitä mainioin tilanjakaja ja vaatekaappi. Ei vie autossa paljoa tilaa, ja siihen ripustettuna vaatteet ei rypisty ja ne löytää helposti.

Tässäpä majoitus- ja Lemmenlavaraportti. Ensimmäisen leiripäivän raportti seuraa jahka kerkeän kirjoittaa... :-)

* Lisäys: Tsempin bongasin nimenomaan pinssinsä johdosta, jonka kahviossa huomasin paidan etumuksessa. Kyllä siitä pikku namiskuukkelista joskus on todellista hyötyä! - Oma kultaiseni kyllä sai huomiota osakseen, koko viikon sain itseän joko esitellä, tai sitten kysellä että kuka mut nyt bongasi. Aika usein kävi siten että tultiin käsi ojossa: "sä olet ilmeisesti Pia M!" Eikö kultapinssejä muka muilla nettinaisilla ole ;-? hih...

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu