TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Mustikan ja Jannen häitä juhlimassa 28.6.08 (7 vastausta) (Leila Mäenpää 2008-06-29 12:26)

Mustikan ja Jannen häitä juhlimassa 28.6.08

Tuitsi
2008-06-29 13:54

Mustikalle ja Jannelle onnittelut purjehtimisesta, vai olisiko parempi sanoa tanssimisesta, avioliiton satamaan! Tanssin merkeissähän te tapasitte ja tanssi oli vahvasti läsnä myös hääjuhlassanne. Niin kuin Leila totesi, tanssijalkaa alkoi heti vipattaa, kun saimme autot parkkeerattua. Polkkaa tuli mentyä nin monta kertaa, että unissakin tuli hypähdeltyä -ihanaa!

Kirkossa vihkipappi puhui kauniisti ja käytti hienoja vertauksia. Morsian oli kaunis ja sulhanen komea - rakkaus loisti hääparin silmistä. Morsian oli kuulemma kuullut häävieraiden niiskutuksia... Käsilaukku oli mukana nimenomaan nenäliinojen vuoksi! Hääjuhlapaikassa Siikinniemessä ruokailun ja kahvin jälkeen oli tanssin vuoro. Kiitokset yhteisaveceille Hartsille ja Johan Tokesille! Kiitos myös Janne-sulhaselle tuplabugeista, Mustikan kummisedälle valsseista, Pasille fuskuista, Heiskalle tangoista ja Laurille kipakoista polkista, jenkoista ja muista. Mustikalle erityiskiitos tuplabugeista! Mukavaa oli, myös silloin, kun Hartsin kanssa jenkatessa löysin itseni tutustumasta takapuolellani Siikinniemen tanssilattiaan... :-)

Mustikalle ja Jannelle kiitokset kauniista hääjuhlasta. Onnea ja iloa yhteiselle taipaleellenne! Vakka on kantensa löytänyt! Näkemisiin!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu