TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssietiketistä (Averell 2008-06-14 15:23)

Hitaimmat ulkoreunalla!

Jami
2008-06-16 7:54

Ruuhkaisiin lavoihin pitää vaan tottua ja hyväksyä se, että kaikki eivät tanssi musiikkiin tyypillisellä tyylillä. On varauduttava siihen, että omalla kaistalla tuleekin vastaan tai torpedoi sivusta uuden tanssityylin edustaja. Toisaalta, valssissa harvoin näkee muita tyylejä kuin valssin oma, mutta silti kiertosuunta voi joillakin olla hetkellisesti hukassa, tai sitten vaan valssi ei ole etenevää, jolloin ruuhka on valmis.

Tilan käytössä foksaava pari edetessään tarvitsee ehkä pari neliötä, kun taas samaan musiikkiin fuskaavat käyttävät ainakin viiden neliön verran tilaa. Jos keskiverto lava on 500 neliötä, niin siitä voi laskea karkeasti, missä vaiheessa lattia on täysi.

Lippuluukku pitäisi myös jossain vaiheessa osata sulkea, mutta sehän ei tietenkään ole tanssin järjestäjän intresseissä, kun kauppa käy, niin käyköön. Ja kun lattialle ei mahdu, niin kahvioon ja grillille sitä silloin suunnistetaan.

Kesällä on paljon pieniä lavoja, joilla on tilaa. Ehdottaisin, että ne, ketkä tietävät näistä paikoista, myös raportoisivat niistä. Pareille ei ole ongelma, vaikkei siellä olisikaan hakurivissä satoja haettavia, kunhan vaan on tilaa tanssia. Tilan vuoksi olen valmis ajelemaan vähän pidempiäkin matkoja näin kesäaikaan.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu