TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kuinka hyvä on tarpeeksi? (Ytp 2008-05-05 11:31)

Kuinka hyvä on tarpeeksi?

Jami
2008-05-06 11:24

”Ytp 2008-05-06 9:16” … parinvaihtoa tehdään suht nopeasti, niin saatat yrittää jotain kuviota monen kanssa ja pääset aina just hilkulle siitä, että näinkö sen piti mennä, mutta loppujen lopuksi teknisesti oikein tehtyjen toistojen määrä jää hyvin pieneksi, josko tulee tehtyä edes kerran ja kunnolla”.

Olen samaa mieltä, Ytp. Niitä onnistuneita harjoiteltuja sarjoja pitää saada kurssitilanteessa useita. Jos se onnistuu ensimmäisen kerran yhden kanssa, ja vaihdon jälkeen tuleekin pariksesi joku, joka on vähän pihalla opetetusta, niin se oma opittu menee hukkaan, kun ei pääse toistamaan opittua. Ja jos siitä tilanteesta pitää pitkän päivän aikana jatkaa ja yhdistellä muita kuvioita, niin voi voi. Parempi lähteä kotiin.

Yleensä saman parin kanssa opeteltava opitaan. Sosiaalinen puoli, yhteispeli ja kommunikointi ovat jo valmiiksi kunnossa tutun kanssa.

Voisin kuvitella, että leireillä ei sitten paljon kertailla. Oletus kai on, että aamulla opittu on vielä iltapäivällä hallussa? Itselleni jo opitun kertaus on parasta oppia.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu