TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Yleiskengät pivotointiin (Mustapekka 2008-04-25 23:27)

Yleiskengät pivotointiin

Mustapekka
2008-04-29 1:01

Kiitos Veketatex ja Krisse tiedon jakamisesta. Näyttää olevan niin, että kun joku miettii ratkaisua johonkin ongelmaan, niin jotkut toiset (tässä tapauksessa Herrat Ambro ja Bleyer) ovat jo keksineet ratkaisun siihen ja jotkut kolmannet sitten jakavat ilosanomaa.

Janskulle sanoisin, että se tekee, kuka osaa tekniikan, minä en. Tansseis mie tien sen minkä pitäähi, mutta kun argentiinalaisen tangon tunnilla jäähallin salissa tehdään ochoja kohti peiliseinää suht hitaasti, kukin itsekseen, ilman käsivastetta, eikä lattia luista yhtään. Vaikka paino on päkiällä pivotoinnista meinaa tulla väkinäinen riuhtaisu. Tuo on se tilanne, jossa kaippaan liukkaampaa päkiän seutua kengän alle. Jos nyt nousen tästä seisomaan ja teen tennissukat jalassa tässä työhuoneeni maalatulla betonilattialla ochoja, niin luistaa, mut harjoitussalissa ei.

Tansseissa lattiat ovatkin tarpeeksi liukkaita tavallisen kengän pohjille. Spinit jätän naisten hommiksi. Tanssilajien oheisestetiikka tietenkin kärsii mustista kengistä, mutta kun sitä on niin ujo ja vaatimaton, ettei viitsi sutenöörin releissä heilua.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu