TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssijan niksi(/survival)palsta III (Päivi 2008-04-13 14:48)

Tanssijan niksi(/survival)palsta III

Päivi
2008-04-13 14:48

H50:n kirjoituksen innoittamana avaan "Tanssijan niksi(/survival)palsta III":n. Uusilla kirjoittajilla on varmaan uusia niksejä, ja vanhatkin ovat tehneet uusia innovaatioita. Nyt niksit jakoon!

Aiemmat niksiketjut:

Tanssijan niksi(/survival)palsta

Tanssijan niksi(/survival)palsta II


Päivi 2008-04-13 15:51 =>

Pölyt pois vaatteista:

http://tanssi.org/keskustelu/s/201/206101.html#t

H50

2008-04-13 12:51

En tiedä, kuinka ihmiset putsailevat tanssi-iltojen jälkeen vaatteitaan, mutta ajan saatossa olen havainnut parhaimmaksi harmaiden pölyjälkien poistoon superlonin. Tanssi-illan aikana kertyy mustiin ja tummiin vaatteisiin harmaita lika- ja pölyjälkiä erityisesti nilkan seutuville eli housunpuntteihin ja miksei ylemmäskin. Joskus aikojen alussa yritin harjata niitä harjoilla, joka on aika turhauttavaa eikä usein tuota haluttua lopputulosta. Sitten äkkäsin jostakin tai joltakin, että reilulla superlon-palalla ongelmat poistuvat hetkessä. Ei tarvitse oikeastaan kuin hipaista, niin pölyläikät lähtevät.

Joku muu saa olla toista mieltä.


VeeKoo 2008-04-16 13:25 =>

Miten mies voi säilyttää pieniä tavaroitaan tanssin aikana parhaiten?


H50 2008-04-21 9:20 =>

Eipä miehillä yleensä kerry mukana kannettavaa pientä tavaraa (rojua) kovin paljon. Itse en pidä lompakkoa mukana lainkaan, ainoastaan ajokorttia, jonka muovitaskun sisään tungen setelit, joskus kolikoitakin. Auton avaimen pidän takataskussa, muita avaimia ei mukaan, vaan jätän ne autoon. Mahdolliset vaihtokolikot sijoittelen eri taskuihin, jotteivät kilisisi tanssiessa häiritsevästi. Talvisin on vielä mukana vebaston kaukosäädin, joka on onneksi hyvin pieni. Kamman lisäksi ei taskuista sitten muuta yleensä löydykään, no ehkä joskus suun raikastukseksi purkkaa omassa paketissaan.

Vähän tulee joskus sellainen rahanpesijän olo, jos seteleitä pitää irrallaan taskussa. Nimittäin setelit tuppaavat yleensä kostumaan tai jopa kastumaan kovan tanssi-illan päätteeksi ja joutuu sitten kuivattelemaan "pestyä" rahaa. Mitähän korkeat, asioita seuraavat tarkastustahot tähän sanovat, ei olisi varmaan pitänyt mainita.

Kirjoittajan avainsanat: niksit, kengät, vaatteet, luisto, paita, rannekukkaro, ravinto, sukat, terveys, vammat, hikoilu, hiukset, lattia, hiertymä, ruhjeet, hygienia, jalkavaivat, juoma

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu