TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Jännässä paikassa. (VeeKoo 2008-03-30 16:00)

Jännässä paikassa.

VeeKoo
2008-03-30 16:00

Koska sitä kuuluisaa junaa ei ole koskaan saapunut, niin en ole viitsinyt hypätä raiteiltakaan sivuun.

Viikon ensimmäiset täkäläiset tanssit järjestettiin Kauppahotellissa. Paikan tunnistaa taivaansinisestä logosta, joka loistaa Aleksanterinkadulle päin. Se erottuu vaikeasti, kuten läheisen kauppakeskuksen logot, mutta outo huomaa varmasti. Miksi viihdyn kauppiksessa? Johtuuko siitä , että olen töissä samassa rakennuksessa vai siitä, että olen syntynyt läheisessä kaupunginsairaalassa, en suinkaan lähivuosina, jota teksteistä voisi hyvin päätellä vai muusta syystä. Niin, ihmisellä on taipumuksia palata synnyinjuurilleen lopuksi.Oletteko kuulleet sellaisesta ilmiöstä? En viihdykään nykyisellä Öljymäellä. Paikallisessa ravikuppilassa kettuillaankin, nyt kun voitit niin sitten kauppikseen...ihan ammattitaitoisen henkilöstön puolesta hekotellaan. Nimittäin torstaisin on aina ravit ja naistentanssit. Öljymäen naiset, ne joita ei normaalisti haeta ja joita ulkonäkö, luonne ja tanssitaito suojelevat.

Minua ei torstaina suojellut kukaan. Kun saavuin porttikongiin vastassa oli tuttu ja miellyttävä portieeri pingispallon kokoinen nuuska huulessa. Jaahas, kävit sitten kotona välillä. Kakkonen riitti kustannukseksi Sitä saa mitä tilaa- iltana.

Ravintolamiljöö on upeampi kuin torin kilpailijalla. Bordellinpunaiset jakkarat houkutTelivat istuutumaan, tosin vain hetkeksi, sillä siihen tarkoitukseen niitä ei ollut tehty.

Tilasin vihreää juttua nykäisemällä kulmakarvat lähelle hiusrajaa.

Kaksiseitsemänkymmentä meni selälleen.

Oli piru mielessä kun menin baaritiskin kulmaan täkyksi. Ja naista lappasi.

Noottia riitti, mutta en välittänyt, oli otettava partnereiden ikä myös huomioon.

Jos minulta utsittaisiin haluatko miljonääriksi kisassa torstaina esiintyneen orkesterin nimeä, niin tippuisin pulkasta välittömästi.

Grandin lattiaa on suurennettu viime näkemästä, sen sijaan käytävillä ei ole mahdollista tai edes suotavaa tanssia. Takavuosina lattia ulottui ns. kongressipuolelle, mutta ajat ovat muuttuneet.

Ilta päättyi osaltani jo 12.15.

Piti kiireitä.

Steppailin paikallisdösään ja vaikka linja oli alkanut jo stadista, niin naissuhari tiesi mihin olen matkalla. Kotio.

Perjantaina pistäydyin työpaikalla tappelemassa. Muuten ei saa aikaa kulumaan. Joku nero älysi pyytää kuntavaaleihin ehdolle sd:n listoilta. Minulla ei ole siihen riittäviä aineksia. Pitäisi osata valehdella ja uunottaa. Ja käännellä takkia. Ja kertoa muunneltua totuutta.

Istuessani poliittisen järjestön tiloissa sain yllättäen tekstiviestin tanssijatytöltä. Sisältöä en suostu antamaan julkisuuteen mutta lähettäjä on toki kaikille tuttu.

Tapasinkin iltayhdeksältä Kanelin ja erittäin miellyttävän miesystävänsä yhteisten bisneksien merkeissä kauppiksen aulassa.

Pahoittelen edelleenkin että jouduin menemään jo aikaisemmin luvattuun palaveriin Alex Parkissa. Alex Park on mukava sekoitus vihreää ja punaista väriä, entinen Valtakulma vanhoille tanssiguruille. Siellä voi kyllä pyörähdellä keski-ikäisten kanssa ja siten , että saa vastinetta rahoilleen.

Perjantai-ilta oli paras hotellin vuoden 2008 historiassa. Oikeastaan kaiken takana oli Marko Lämsä. Tai sitten allekirjoittaneen tanssitauko.

Jenkkilästä pukkaava lama saavutti ravintolat jo vuoden vaihteessa ja näkyy kävijämäärissä. Kansalaisilta loppuu fyget. Jos on vähän tanssijoita se koituu aina naisten haitaksi.

Alexissa on hiukan takkuinen lattia.

Perjantaina tanssitin pyöreästi 30 daamia ja osan kahdesti, noudattaen etikettiä. Ei rukkasia puolin toisin. Ja vanhat tutut lämpenivät uudelleen. Paikalla oli myös rumban makeissekoitus Tuttu Frutti jonka estyksiä sai ihailla.

Poistuin hyvin pitkin hampain 02.05 ja ohitin taksijonon tyylikkäästi kun huomasin, että tuttu ravipappa oli Saabin puikoissa.

Lauantaina oli vuorossa rääppiäiset esiintyjänä Väliaikainen.

Karhunpennun Huviretki oli puheliaalla tuulella ja toi paikalle koko lentopallojoukkueen. Osoitin hänelle tanssinaisia, sitten kävi erikoinen episodi missä haimme yhtäaikaa suosittua daamia, mutta jäimme kolmannen miehen jalkoihin. Mikä nöyryytys!

Tanssitaitoisia naisia oli paikalla vähän ja pitkästä aikaa tyydyin vonkailemaan. Hmm..

Hämeessä on vähän hidasta sillä saralla.

Anyway, sain juuri tekstarin eiliseltä Parkin kimulilta.

Siinä siivouspäivästä ja udeltiin tulisinko lakanoita vetämään.

Julkaisen yksinoikeudella vain Teille tekstiviestini sisällön:

-Sovittu.

***

Seuraava tanssikertomus ilmestyy ymmärrettävistä syistä 07. toukokuuta 2008.

Kuntosalilla sunnuntaina 28.03.08

-kirjoittaja on Asikkalassa asuva tanssitaiteilija-

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu