TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Ketola & Witikainen - ja valssista (Aragorn 2008-01-29 15:57)

Valssin vaikeudesta

Jami
2008-03-27 13:52

Kävin heti kokeilemaan Josefin askelikkoa kotipihalla. Kun lunta ei enää sada, niin päätin lähteä pihalle lumitöihin. Laitoin huopikkaat jalkaan ja karvalakin (mallia koivistolainen) päähän, ja sitten pihalle lumitöihin varustuksena kolalapio (mallia masi).

Askeleet tanssiin slät vals (eng. smooth walz) toimivat erittäin hyvin pehmeässä lumessa, nimittäin noilla askelmerkeillä tuppaa olemaan turvallaan vähän väliä, mutta huopikkaat, karvalakki ja uusi lumi pehmentävät kummasti kompurointia.

Kolalapio toimi hyvin tukenani varsinkin käännöksissä, vähän kuten tanssilattiallakin otan neidosta tiukemman otteen, kun ei enää omat jalat kerkiä. Ja koskaan en ole tiennyt tanssivani Hamboa silloin, kun daamini kanssa askeleet menevät eri tahtiin. Hyvä, että sillekin tanssille löytyi nimi.

Polun reunat on kyllä vähän kuin juosten kustun näköiset. Pitää käydä korjaamassa työn jälki. Mutta odotan kuitenkin vielä huomiseen, että jos lunta saataisiin vielä vähän lisää, niin voisin harjoitella sen verran, että viikonloppuna Jäkessä pääsisi tositoimiin oikein tanssilattialle. Ilman kolalapiota.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu