TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Presidentti Clubilla 19.3.08 (Jami 2008-03-21 17:37)

Presidentti Clubilla 19.3.08

Jami
2008-03-21 17:37

Pääsiäisen pitkä vapaa antoi mahdollisuuden pitkästä aikaa lähteä keskellä viikkoa vähän tuulettumaan. Ensimmäistä kertaa suuntasimme Hotelli Presidenttiin.

Paikkahan on todella nimensä arvoinen, jo kadulta johdetaan yleisö punaista mattoa pitkin hotellin vastaanottoon. Siitä kysymällä tanssisalia saimme ohjeen, että portaita pitkin alakertaan, josta upea sali löytyikin.

Ravintolana ja myös tanssipaikkana puitteet ovat mahtavat. Tanssilattia on ravintolaksi tosi suuri ja myös luisto sopiva. Ravintolana paikka on tyylikäs, tosin osasta ravintolaa ei ole näköyhteyttä tanssilattialle, mutta se ei tietenkään kaikki asiakkaita häiritse.

Illan esiintyjä oli Meiju Suvas & Safir. Esittivät aivan tanssittavaa musiikkia, mutta Meijun spiikkauksista ei kyllä saanut mitään tolkkua. Jutut ainakin minun käsittääkseni olivat jotain nostalgista muisteloa. Yleisö ei ehkä ollut mitään faniporukkaa, joten eivät tunne historiaa.

Asiakkaat oli lähes kaikki tanssiporukkaa, vain muutama lasin kanssa koko illan seurusteleva pukuherra. Yllättävää ravintolatanssiaisiin oli se, että naiset kokoontuivat sisääntulo oven puoleiseen salin reunaan muodostaen hakualueen. Siitä haut tapahtuivat aivan normaalisti kuten tanssilavoillakin. En tiedä, kuinka yleistä se on ravintoloissa. Minä ainakin näin sellaisen ensimmäisen kerran, yleensä haetaan pöydistä tai baarista.

Miettyttämään jäi, että miten ei Helsingin kokoisessa kaupungissa todellakaan ole tanssitaloa, vain pelkkiä ravintoloita. Meillä Järvenpäässä kun toimii iso Tanssikeskus sekä tanssiravintola Casino, josta Marlen tuossa toisessa säikeessä raportoikin. Ja molemmissa tanssitaan useana iltana viikossa. Joten kiitos Liisa ja Seppo sekä Kirsi, kun järjestätte meille hienot puitteet.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu