TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kaikki joukolla Metsälinnan avajaisiin (Abrazo de bailar 2003-05-26 22:39)

Milloin Kisarantaan?

Teekkari
2003-06-04 16:42

Tosin Kisarantaan ei kannata lähteä lähempääkään noilla lipunhinnoilla.

Ei minunkaan mielestäni, enkä olekaan Kisarannassa käynyt kuin kaksi kertaa tänä keväänä, jotka olivat Finkkujen ja Yölinnun keikat. Niille päiville ei ollut oikein vaihtoehtoisia paikkoja. Varmemmin hyvät tanssit on vaikkapa Riutalla, jossa lippujen hintoja ei ole nostettu. Toisekseen Riutalla saa vielä opiskelija-alennuksenkin, jolloin pidemmästä matkasta johtuvia bensakuluja saa jo hyvin peittoon.

Kesän aikana Kisarannan lippujen hinnat ovat kuulemma lauantaisin 14 e ja keskiviikkoisin 13 e. Narikka sisältyy edelleenkin hintaan, mutta ovat sentään pudottaneet hintojaan eurolla sen takia, että kesällä tuskin kovin moni narikkaa tarvitsee. Vesilasillinen maksaa (muistaakseni) 0.20 e, joten vedestä ainakin saavat kohtalaisen hyvän katteen.

Kisarannan leimakorttisysteemi on sellainen, että kun kerää kymmenen leimaa, pääsee kaksi henkeä ilmaiseksi. Vielä viime vuonna viidellä leimalla pääsi yksi henkilö. Tuo viittaa siihen, etteivät he halua enää sinne yksinäisiä, vaan pariskuntia. Nimittäin, jos joku yksinään kerää nuo 10 leimaa, niin hänen pitää sitten löytää joku kanssaan käyttämään se kortti eli tavallaan saada myytyä jollekin se toinen "vapaalippu".

Kisaranta on nostanut lipun hintojaan tosiaankin esiintyjien kalleuden takia. Viime vuosina kesäisin ei Kisarannassa ole juuri koskaan ollut ahdasta, niin heidän on ollut pakko nostaa hintoja, koska ilmeisestikään eivät ole keksineet tapaa houkutella lisää väkeä. Mutta ei hintojen nosto ainakaan lisää väkeä tuo. Kaipa Kisaranta luottaa siihen, että kun ovat lähellä Tamperetta, niin tamperelaiset tulevat sinne kuitenkin, kun eivät pidemmälle viitsi lähteä. Tuo ei vain nuoremman väen piirissä pidä paikkaansa.

Hyvää Kisarannassa on se, että lattia on tilava ilman kiinteitä tolppia. Parkkipaikka on riittävän lähellä. Tanssiaika on 20.00 - 02.00 eli täydet 6 tuntia saa tanssia.

Kirjoittajan avainsanat: Kisaranta

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu