TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Kuntotalo-Kerhola 8.3.08 (Jami 2008-03-10 12:56)

Kuntotalo-Kerhola 8.3.08

Jami
2008-03-10 12:56

Sinne se auton nokka suunnattiin mekin. Matka 130 km, aikaa varattu 1,5 tuntia, joten myöhästyttiin oikein kunnolla, paha laskuvirhe. Kuutostie on sitä 60-80 rajoitusta koko matkan, keli sohjoinen, lunta satoi Kouvolan päässä koko ajan lisää. Lumi rappasi tieopasteet peittoon, joten loppupäässä vielä yksi turha koukkaus, jäähalli tuli tarkastettua ihan ovelta. Lopulta oltiin perillä vähän ennen yhdeksää.

Mutta turhaan hosuttiin, tanssiväkeä tässä vaiheessa tosi vähän. Tulinen sydän soitteli humppaa, jolla aloitimme. Lattia aika liukas alkuillasta kengillemme.

Janne Tulkki saapuikin olisiko ollut puoli kymmenen aikohin. Tuohon mennessä oli salikin jo täyttynyt, tanssipareja sopivasti, fanittajia lavan edessä. Musiikki hyvää Tulkin tulkintaa. Myös orkesteri hoiteli osuutensa hienosti.

Tanssivat parit aivan tanssitaitoisia, ikäjakauma normaalia nuorempaa, johtui tietenkin illan esiintyjistä.

Kotiin lähtö vähän enne yhtä, loppuvalsseihin lopetimme.

Ilma ulkona illan aikana oli lämmennyt, sade lakannut, mutta sumu oli tullut tilalle. Kuutostien nopeusrajoituksetkaan eivät paljoa haitanneet, kun näkyvyys oli lähes nolla. Siinä sitten köröteltiin turvallista nopeutta kotii päin, kun ei enää mihinkään ollut kiire.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu