TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Cha cha:sta kysymys (Jami 2008-03-06 9:59)

Cha cha:sta kysymys

Jami
2008-03-06 9:59

Eksyin pari kuukautta sitten yhdelle chacha kurssille, joka oli jotain jatko tasoa. Olin porukan ainut vieraileva tähti, en siis tuntenut ketään, muut näyttivät toisensa tuntevan. Jouduin vaihtorinkiin, jolloin jouduin eritasoisten neitojen kanssa harjoittelemaan. Yksi daami oli ylitse kaikkien aikaisemmin koskaan tanssittamieni tason chacha:ssa.

En ymmärrä, miten kädenalituksissa ja huiskuissa hän pystyi jarruttamaan vientiä niin, että ensin ei tapahtunut mitään, ei siis reagoinut heti vientiini, mutta tietyllä hetkellä sitten oli kuin jousi tai vieteri, lähti kuin nappi housuista tai eno veneestä tai ..

Joka tapauksessa, millä tasolla opetetaan tuollaisia asioita, mikä on se tekniikka, mistä tuollaisen voiman ja nopeuden saa? Ottiko hän liikkeeseen voiman kädestäni? Voiko oma vientini olla löysää, tai väärin ajoitettua? Yleensä pysyn kuitenkin rytmissä. Lähdin hänen tyyliinsä mukaan, upein tanssimani chacha.

Tuleeko muihin lattarilajeihin samanlaisia efektejä, kun aletaan hiomaan tekniikoita, esim jiveen voisin kuvitella tuollaisia mausteita?

Paljon kysymyksiä, mutta toivoisin jonkun ottavan kantaa. Voi myös lähettää yksityisen mailin, jos kysymykset tuntuvat ufoilta.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu