TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Orimattilan Kehräämö 1.3.08 (Jami 2008-03-02 18:20)

Orimattilan Kehräämö 1.3.08

Jami
2008-03-02 18:20

Alkaa kohta olemaan ne paikat vähissä, joihin syksyllä päätimme parin kanssa tutustua. Nimittäin alle tunnin ajomatkan päässä olevat tanssipaikat ja tanssiravintolat. Tai voihan niitä olla, vaan kun en tiedä niistä. Joka tapauksessa Kehräämö oli nro 24.

Matkaan lähdimme sankassa lumipyryssä. Sade oli kuitenkin paikallinen, koska jo Mäntsälän jälken sade loppui. Perille löysimme helposti, ilman karttaa. Nimittäin opasteita Kehräämölle oli ainakin kaksi kappaletta päätien varrella.

Tanssipaikalle sisäänkäynti on massiivisen tiilisen teollisuuslaitoksen sisäpihan puolelta, melko karun näköisestä kulmauksesta. Siitä ovi auki, portaita ylös ainakin kolmanteen kerrokseen, jossa tanssitila sijaitsee.

Tanssitila ja ravintola on saatu aivan tarkoitukseen sopivaksi. Lattian luisto oli ihan ok. Mutta wc tilat, voi voi. Miesten vessa vaan yksi koppi, jossa vain yksi pytty. Kun menin alkuillasta vessaan, oli kopissa mies, joka piti ovea auki käytävälle ja kertoi, että ainoan vessan ainoa lamppu oli palanut. Joten valoa kansalle tuli käytävältä. Loppuillasta lamppu oli korjattu, mutta jono ovella tolkuttoman pitkä.

Tulipunaruusut soitteli illan orkesterina, tanssittavaa musiikkia kaiken kaikkiaan, mutta jotenkin jäin tuntuma esim foksi musiikista, että samalla tahdituksella meni kappale kuin kappale. Tuliko se rytmi rummuista vai bassosta, en nyt osaa sanoa.

Naisten hakualuetta ei ollut ollenkaan, eikä myöskään miesten. Haut tapahtuivat pöydistä. Ei ollut kovin montaa sinkkua koko paikassa.

Tanssi-illan loppuun asti jaksoimme. Suurin osa väestä lähti jo ennen klo 24, ennen orkesterin viimeistä settiä.

Onneksi kohta aukeavat kesälavat, pääsee tutustumaan aivaan uuteen mailmaan.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu