TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nipolle kiitos ja kysymys? (Senior 2008-02-21 19:04)

Seniorille kiitos ja vastaus

Nippo
2008-02-22 9:01

Positiivista palautetta on aina miellyttävä saada, vaikka en olekaan kehuja kaivannut tietääkseni, kuinka uskomattoman hyvä olen.

Sitten asiaan.

Vaikka tavallaan voikin sanoa, että seuratanssia ei voi tanssia väärin, on mielestäni väärin tanssia rytmityksen täysin unohtaen. Tanssin tarkoitushan on ilmentää musiikkia, johon rytmi olennaisesti kuuluu. Niin kauan kun kysymys on paritanssista, pitäisi ottaa huomioon, että parin tulee olla mahdollista seurata vientiä. Ei tietenkään voi vaatia täydellisyyttä, mutta jonkinlainen minimitaso mielestäni on toivottavaa, olkoon se vaikka vain musiikin tahdissa käveleminen.

Tämä palsta ei todellakaan ole vain kilpatanssijoiden foorumi. Palstalle kirjoittaa moni, jolla on kokemusta seuratanssista sekä tanssijana että ohjaajana. Heidän kirjoituksistaan on monelle aloittelevalle ja pidemmällekin ehtineille suurta hyötyä.Kuitenkin, kirjoittajien, joilla ei juuri ole kokemusta pitäisi mielestäni olla hieman itsekriittisempiä siinä, miten esittävät omia keksintöjään , jotka heillä omasta mielestään toimivat hyvin. Olen todella usein nähnyt palstalla "ohjeita" joita en missään tapauksessa suosittelisi noudatettaviksi.(joissakin tapauksissa kirjoittajat ovat nimenomaan maininneet, että ovat huomanneet tämän tavan yleisesti hyväksyttyä paremmaksi).

Tanssi (etenkin seuratanssi) on jatkuvasti kehittyvä laji, jossa uudet ideat ovat tervetulleita. Kuitenkin kannattaisi olla hieman nykyistä valikoivampi siinä, minkälaisten ideoiden katsoo kehittävän tanssia positiiviseen suuntaan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu