TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Meidät on tarkoitettu loistamaan (Humbuugie 2008-02-13 14:03)

Erilaisuuden opettelusta

4711
2008-02-16 16:05

Hei Aitomies!

Tyylisi on erilainen, muutoinkin kuin iskujen valinnassa. Se vaatii naiselta aina hiukan kuuntelua, mutta sitten kun pääse kanssasi samaan rytmiin - tai tyyliin - niin tanssiminen on sekä nautinnollista että haasteellista. Varsinkin merimesvalssi.

Naiselta vaaditaan itsetuntoa, jotta hän pystyy antautumaan mukaan "erilaiseen" tanssimiseen julkisella paikalla. Hänen täytyy omaksua käsitys, että ei ole oikeaa ja väärää tapaa tanssia vaan erilaisia. Kaikki naiset eivät uskalla. Lavoilla on paljon pareja, jotka tanssivat erilaisesti vain keskenään - osittain varmasti siksi, etä he ovat keskenään kehittäneet tyylin, jota ei kukaan muu osaisikaan.

Tuosta humpastasi, sehän oli "vallankumouksellista" (muistan hyvin yhden "tuomion" tälläkin palstalla) ennen kuin bugg tuli lavoille. Nytkin se on erilaista, mutta naisten, jotka ovat tanssineet buggia, on helppo seurata. Lisäksi, jos annat naisen varioida - muistat hyvin!:) - niin njam, njam! Humppaasi sopii sama kuin buggiin: sinun kannattaa antaa naiselle tilaisuus valita, meneekö ympäri/kääntyykö nopeasti vai hitaasti, pyöriikö vaiko ei jne.

Sinun kannattaa kehittää vientiäsi. Keskustelin juuri erään mies-ystävän kanssa, joka kertoi olevan kehittävää mennä naistentansseihin, joissa ei aina ole niin hyviä tanssijoita. Heitä joutuu nimittäin oikeasti viemään, ja siinä oppii näkemään, miten paljon on oppimista, että saa viennin perille. Vakiparihan oppii ennakoimaan - liikaakin- , ja yhteentanssi on tavallaan liian helppoa, vientitaitoja taannuttavaa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu