TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Satulinnassa (Tangopassion 2008-01-20 0:32)

Satulinnassa

Jami
2008-01-20 13:12

Kolme syytä lähteä satulinnaan evään kanssa lauantaina olivat: Syke, Finlanders ja Satulinna, tässä tärkeysjärjestyksessä. Satulinnassa emme ole aikaisemmin käyneetkään.

Reitti oli helppo, tunti ja vartti riitti hyvin matkaan. Perillä juuri ennen ensivalsseja.

Satulinna taitaa olla rakennettu alunperinkin tanssipaikan ja ravintolan yhdistelmäksi, ainakaan siltä vaikuttaa toimivuutta ajatellen. Tanssilattian tolpat vaan välillä hyppivät yllättäen eteen. Ruuhkassa, kuten eilen, nekin neliöt olisivat olleet tarpeen.

Yhtyeet olivat parasta mahdollista, kuinkas muuten. Yleisö oli myös nuorempaa, kun yleensä tanssipaikoilla, joilla olen käynyt. ” Tangopassion” mainitsi naisten haulla ongelmaa päästä lattialle. Minulle olisi varmasti käynyt samoin ilman omaa paria. Nimittäin nuoria naisia hakualueella seisomassa joukoittain, samalla miehet istuskelemassa baarissa ja penkeissä, kun ei säädetyssä ajassa hakuja tule, niin ei siinä keskilattialla kauan voi odotella. Nimittäin hakualue on Satulinnassa mielestäni aivan outo. Kun olimme kahvittelemassa baarissa, näki, miten naisten rivin takana oli monta metriä aivan tyhjää tilaa, hakualue muodostui keskilattialle, höh .

Toimiva konsepti tuo ravintola ja täysimittainen tanssilattia. Saataisiinpa pian sellainen tänne etelämpäänkin. Ja mielellään toimivien kulkuyhteyksien vartee, nimittäin ei ravintola arki-iltoina vedä, jos nuo paikat tehdään korpeen. En kyllä tiedä, onko Satulinna auki arki-iltoina.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu