TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
PNP ja Pesäkallio (Jami 2008-01-07 9:45)

PNP ja Pesäkallio

Jami
2008-01-07 9:45

Ensi visiittini Pesäkallioon tapahtui lauantaina. Piti keksiä korvaava tanssipaikka, kun paikallinen on kiinni lauantaina.

Evään kanssa matka sujui noin tunnissa. Loppupäässä ei ollut ongelmaa löytää perille, kun lähes jokainen auto oli kääntymässä Jämsään johtavalta tieltä sivutielle, joten peesaamalla viimeiset 3-4km vei perille oikeaan osoitteeseen.

Ovella oltiin noin 20.00, pieni jono, mutta sisälle pääsi muutamassa minuutissa. Jonossa joku nainen totesi, että hyvä, kun oli toinenkin kassa otettu käyttöön. Henkilökunta ystävällistä, toivottivat tervetulleeksi.

Ensivaikutelma oli ovelta katsoen siisti, tanssisali vaikutti melko pieneltä. Kahvio ja sen yhteydessä pieni tanssilattia antavat lisää tanssitilaa.

PNP soitteli ensimmäisiä, hidas valssi, jolla aloitimme. Lattialla hyvin tilaa tuossa vaiheessa iltaa. Naisten rivi näytti muodostuvaan lavan eteen ja saliin johtaville portaille, toimi tässä vaiheessa. Mutta kun hakuvuoro vaihtui naisten hauksi, syntyi tanssilattialle täysi kaaos tanssijoiden näkökannalta. Nimittäin miehet seisovat tanssijoiden seassa puoleen väliin salia, ei hyvä.

Salin alettua täyttyä, tuli toinen outo juttu, mitä en ole tällä vähäisellä kokemuksellani ennen kohdannut. Nimittäin niin paljon päälleajoja ja toisten tanssijoiden blokkaamista en ole ennen kokenut. Sama ongelma sylitanssissa kuin kädenali tanssissakin. Lisäksi muutama pari jopa seisoi keskustelemassa kiertävän tanssikansan esteenä. Outoa. Kuitenkaan saliin olisi mahtunut enemmänkin tanssijoita, kun vertaa tilan käyttöä tosi täysiin tanssisaleihin.

Edellä mainituista syistä joutui todella paljon keskittymään parin ja itseni suojaamiseen. Kahvio oli oikea paikka seurata menoa noin klo 23 vaiheessa. Sieltä onkin hyvä näköala tanssilattialle. Joskus klo 24 alkoi meno taas vaikuttaa ”normaalille”, joten palasimme tanssilatialle. PNP:lla oli tuttua ja hyvää musiikkia. Mutta väliaikamusiikin äänentoisto ei taida olla aivan kohdallaan, salin perällä oli vaikeuksia kuulla soivan musiikin rytmiä.

Kokonaisuutena paikan pisteen ovat plussalla, kunhan lattialta saisi turhan ryntäilyn vähenemään.

-jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu