TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vetoomus radioasemille (Kaminiitto 2007-12-21 19:18)

Rakkaus aiheena.

Jami
2007-12-24 10:22

”Juulia 2007-12-24 9:38 Rakkaus ja tanssi se on yhdistelmä, joka saa "miehet" mustasukkaisiksi. Mutta kun et voi tanssia kerrallaan kuin yhden herrankaa, ja jos se "tunne" haluukin tanssia just sen oikean herrankaa. Ei voi muuta sannoo kuin "herranpieksut", että mennöö vaikeeks tanssiminen! Itkeäkö pitäis vai vaihtoo maisemoo tai jäädä kottiin kutomaan niitä mustia sukkia. APUA ! Rakasta kärsi ja unhoita.... Niinhän se mennööö. t.Juulia ”

Voi Juulia, kyllä sinä ja se oikea herra kohtaatte, jos se herra on se ”oikea”. Tunteestasi jotakin tanssipartneria kohtaan on hyvä aloittaa. Ehkä seuraavalla haulla tanssitte yhdessä. Ja turha etukäteen on jaella ”herranpieksuja” tai herran rukkasia. Se rukkasten saaja saattoi olla sittenkin se ”oikea”.

Nyt kyllä mentiin laulun sanoituksista vähän eri aiheeseen. Mutta mielenkiintoinen keskustelun avaus. Ja onhan tuossa Juulialla kirjoituksessa musiikin hienoja ikivihreitä, kuten ”Rakasta kärsi ja unhoita ja myös Mustasukkaisuutta ..” käsitellään. Meillä on sama musiikkimaku.

- jami

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu