TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
PNP:n ja Korsuorkesterin tahdeissa liidellen (Ami 2007-12-17 17:43)

PNP:n ja Korsuorkesterin tahdeissa liidellen

Ami
2007-12-17 17:43

Olipa jälleen kerran vaikeaa valita tanssipaikkaa. Ruusulinnassa 15.12.2007 olivat Pekkaniskan Pojat ja Korsuorkesteri, kun samaan aikaan Tanhuhovissa Martti Metsäkedon orkesteri ja Sinitaivas. Tällä kertaa kylläkin Ruusulinna veti pitemmän korren. Tähän vaikutti mm. yli puolet lyhempi matka, joka antoi säästöä bensakuluissa, univelassa ja siinä, että jaksoi herätä ulkoiluttamaan sunnuntaiaamuna Hurmuri-haukkuamme, sen tullesa nuolemaan kasvoja.

Tanssit aloitin jo levymusiikin soidessa tapani mukaan ennen klo 20:00.
Kellon lyödessä täyttä Pekkaniskan Pojat aloittivat ensimmäisen settinsä. Heidän soittonsa ja laulunsa lumoaa aina uudestaan ja uudestaan, niin hivelevää se on. Heidän kappalevalinta on juuri sitä tanssijaloilleni sopivaa ja heidän vahvistimiensa säädöt oikein. Syynä siihen, että muut orkesterit ovat jättäneet hankimatta samanlaisia näyttötauluja, arvelen olevan siinä, etteivät monetkaan tunnista soittamaansa tanssilajia. Rahaa kuitenkin monesti näyttää löytyvän suuriin miksereihin, värivaloihin, jopa joillakin savuttimiin.

Korsuorkesteri soitti myös hyvin ja monipuolista tanssimusiikkia.
Jälleen kerran olisin ollut tyytyväinen, kun vain äänenvoimakuutta olisi ollut hieman vähemmän. Toivoisinkin, että kaikki soittajat, jotka säätävät mikseriä, kävisivät kuulotutkimuksessa.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu