TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Silmät loistaen Liekissä (Tähdenlento 2007-12-16 16:56)

Silmät loistaen Liekissä

Tähdenlento
2007-12-16 16:56

Harvoinpa vasta yhdeksältä hurautamme Tulenliekin parkkiin ja lähes viimeiselle vapaalle paikalle auton saimme. Syy näin myöhäiseen tuloon oli yksinkertaisesti Foksiketun paluu kotiin maailman ääristä; puolentoista vuorokauden aikana 13000km lentäen, odotellen lentokentillä ja loppumatka itse ajellen. Reippaassa tunnissa saunoimme, söimme iltapalan ja urapaikkausten ja pukemisen jälkeen tanssimatka voi alkaa.

Heti vaan parketille ja menoa ja meininkiä riitti! Pientä tungostakin tuntui, jokunen törmäys ja potku osui kohdalle - hipaisusta ei oteta! Paljon tuttuja, palstalaisiakin oli siirtänyt joulukiireitä eteenpäin ja lähtenyt nauttimaan upeista tansseista. Tiskitädin soittamat välilevyt täydensivät illan tahdistajan Charliesin musiikkia. Perinteisiä lajeja muistetiin jopa niin että kahdet polkat saatiin tanssia - jopa loisti Tähdenlennon silmät! Hiukan himmennystä aiheutti ainoastaan hetken mielessä käynyt ajatus: Joulubuggi, Tre, Kisis - ehkäpä seuraavalla kerralla ja jatkoin bugin tanssimista Foksiketun taitavassa vienissä.

Kaikkien yllätykseksi itse Joulupukkikin vieraili tansseissa ja hyvinhän tuo daameja pyöritteli. Taitaa lapikkaatkin olla sopivat tanssikengät!

Tähtitaivaan alla ajattelen teitä kaikkia, tanssiystävät!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu