TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Karkialampi (Stefanus 2007-12-12 12:38)

Tanssien järjestäjän vastuu mainonnasta - Karkialampi

Lutukolli
2007-12-14 11:27

Ettekö te paikkakunnan väki voisi saada tätä Karkialammin tanssien järjestäjää ymmärtämään tietojen päivittämisen tärkeyden, myös tänne Tanssinetin kalenteriin. Nythän ko. paikan osalta kalenterissa lukee; Tuorein päivitys tanssinjärjestäjältä 22.10.2007 (päivitystä pyydetty sen jälkeen 3 kertaa).

Juulia on laittanut tähän samaan ketjuun tuonne alemmas suoraan tekstin: TANSSIT JATKUU ... Poistin varsinaisen mainososan ... Eikun menoksi,,,,, t, Juulia

Tälläinen kirjoitus on tämä palstan, Ohjeita kirjoittajille, mukaan;
Rajoitukset
Erityisesti kiellettyjä ovat:
...
Kaikenlaiset mainokset, mukaanlukien linkit sivuille, joissa mainos tai mainokset ovat olennaisena sisältönä.
...
Palstan ylläpitäjä on ilmeiseti laittanut tämä rajoituksen siksi, että hän saa vähäisen osan palstan ylläpitoon kuluvista menoista katetuksi kalenterissa "mainostavien" tanssipaikkojen tuotoilla. Ja jos täällä keskustelupuolella aletaan suoraan mainostaa kovin näkyvästi jotain paikkaa, saa hän varmaan kiukkuisia valituksia niiltä jotka kustantavat noiden kalenterin ilmaisten minimitietojen lisäksi hieman kattavampaa maksullista ilmoitusosoita.

Ymmärrän kyllä että teillä on nyt jonkinlainen huoli tanssien jatkumisesta ainakin jossain paikassa omalla seudullanne. Mutta voisitteko ymmärtää myös palstan ylläpitäjää ja saada tanssienjärjestäjän omalta osaltaan vastuuseen mainostamisestaan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu