TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Vuoristorataa Järvenpäässä (Humppis 2007-11-17 10:31)

Herrasmies ( ei kelpaa ) (ko) ??

Humppis
2007-11-29 16:29

"Reino": Näinkö lie olis käsitettäväkö ?? Herrasmiehet kelpaavat vain tanssittamaan. Sen jälkeen daami vaihtaa miehen. Sitten voi olla muuta ?

Juuri näinhän se on. Kokemukseen perustan väitteeni.

Silloin, kun en vielä varsinaisesti tanssinut, mutta ahkerasti kuitenkin kävin tanssiravintoloissa, eteni kehitys näin:

Kun kuljin joko kävellen tai julkisilla liikennevälineillä niihin kapakoihin ja otin kuppia samaan tahtiin kuin muut (tupakkiakin vetelin), ei ollut seuransaannissa ongelmia; yksin ei tarvinnut lähteä pois, ellei välttämättä halunnut.

Sitten rupesin nuukuuttani (ja köyhyyttäni) kuljeksimaan noihin tiloihin ja tilaisuuksiin omalla autollani. Flaksin romahdus oli suorastaan järkyttävä.

Eräänkin kerran sain kuulla hiukan tai joskus enemmänkin huppelissa olevilta (hyvin viehättäviltäkin neitosilta) kommentteja jokseenkin tähän tyyliin: "Kyllähän minä sinun kanssasi lähtisin, mutta kun olet ihan selvä. Jätä auto parkkiin ja rupea ryyppäämään, niin mennään sitten meille."

En ruvennut, joten sain poikkeuksetta seurata, miten joku vatsakas ja kalju liikemies (tai sellaiseksi ainakin esittäytynyt) korjasi sadon ja poistui tyytyväisenä (ja hiukkasen horjuen) neidon kanssa taksiin ja tavoittamattomiin -usein toki myös hotellin kerroksiin.

Luonnollisesti sitten, kun erehdyin opettelemaan tanssimista (liikaakin?), lopahti viimeinenkin suosio naisten parissa. Tanssittamaan toki kelpasin ja kelpaan edelleen, mutta mihinkään muuhun en.

Osittain syynä (liian korkean ikäni lisäksi) on se, että tanssinaiset mielellään ottavat itselleen tanssimattoman kumppanin, jolloi se vapaus tanssipaikoilla säilyy entisellään.

Näiden havaintojeni ja kokemusteni kanssa en suinkaan ole yksin.

(Muutan aihealuetta, koska katson tämän olevan mitä suurimmassa määrin tanssin sosiaalisiin ulottuvuuksiin kuuluva asia.)

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu