TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Pikkujoulu Galaxilla (Jami 2007-11-26 14:44)

Pikkujoulu Galaxilla

Jami
2007-11-26 14:44

Ensimmäinen pikkujoulu tälle syksylle tuli risteiltyä Galaxilla. Ilta alkoi hytin etsinnällä, siitä taxfree kauppaan juomia ja naposteltavaa hakemaan. Koska laiva oli loppuunmyyty, niin jonottamaan olinkin jo varautunut.

Baarit olivat auenneet, joten duunikaverin kanssa lähdettiin kierrokselle. Lopulta juutuimme Moonlight ravintolaan, jossa oli karaoke menossa, esiintyjiä oli aika eritasoisia. Joukossa monta tosi hyvää, valmiita vaikka isommillekin estradeille. Tanssilattia oli lähes tyhjä koko ajan. Ja mielestäni tässä vaiheessa iltaa soi illan paras tanssimusiikki. Yksi iloinen naisseurue oli myös salissa, ja kävivät lattialle tanssimaan hakemassa, joten illan tanssillinen avaus tuli suoritettua.

Klo 21 oli perinteinen Buffet illallinen ja sen jälkeen odotettu ilta Starlight ravintolassa. Esiintyjänä Mr. Sushi.

Ja voi kissan viikset mitä musiikkia. Koko illan olisi voinut tanssia samalla sykkeellä, nimittäin rytmi oli samaa jumputusta riippumatta kappaleesta. Lattia oli kuitenkin koko ajan täynnä, joten esiintyvä orkesteri ja nuoriso olivat samalla aaltopituudella, tanssityyli sitä diskotannssia. Yhtään perinteistä tanssikappaletta ei tullut, ei lattarirytmejä, ei sylitannseja.

Olin kuitenkin lähtenyt tanssimaan, joten lattialle siis. Muutaman haun jälkeen löysin lopulta kaverin, jonka kanssa löysimme oikean askeleen siihen kaaokseen, nimittäin foxin askeleen. Daami harrasti kilpatanssia Pirkanmaalla, joten kiitos S…. , pelastit iltani. Lattialla viihdyttiin ainakin 4 tuntia, yksi juomatauko välillä. Yhtyeen lopetettua alkoi levyt soimaan, musiikki parani hiukan. Tuossa vaiheessa nuoriso siirtyi sinne yö-diskoon, jossa kävimme toteamassa, että äkkiä pois, koska lattia lainehti olutta, lasin sirpaleita joka paikassa.

Ilta jatkui Starlight ravintolassa aina klo 4 asti, levymusiikin tahdissa. Olimme viimesen 30 min ainoat tanssijat, joten tilaa koko lattia. Laivan yksi TV kanava näytti kuvaa tanssilattialta, joten jos kanava oli tähän saliin, eikä yläkannen saliin, niin totesimme jälkeenpäin daamin kanssa, että tulipahan naama ainakin tutuksi kaikille, jotka jaksoivat siihen aikaan telkkua siltä kanavalta seurata.

Joten tanssiminen laivalla on tuurista kiinni, minulle risteily olo täysi 10.

- jami

Kirjoittajan avainsanat: pikkujoulu

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu