TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Törmäilystä tansseissa (Speedy 2007-11-18 5:21)

Törmäilystä tansseissa - oppilaana törmäyskurssilla

Mustapekka
2007-11-19 18:31

Luusedät

Luusedät sangen tärkeät on tanssipaikoissa, Ei yksin baareissa, vaan myöskin saleissa. Ei mitään mennä voida koskaan ilman heittiä. Sen tahdon tässä todistella ilman leikkiä. Jos sambaa mennä aiotaan, K. Tappisena tanssitaan. Jos daamis spinnaat, kääntänet, humppahempan pinnaa koettelet.

Jot` tanssilavan pitäjä vois tehdä tulosta, elää niinkin, ettei aina verta ulosta. Siin` kaljaveikko ompi hälle aimo apuna, ja karaoke toimii silloin kyytipoikana. Mut kengänpohjaa kuluttaa vain tanssinisti haluaa. Suolaa hän tankkaa taskustaan, ja päälle vettä hanasta.

Jos illan mittaan rakkoasi alkaa kiristää, haet siitä paikkaan, missä voisit tiristää. Voit jakaa siellä huolet, riemut kelpo veikkojen. Ei ole paikka tuo miesten pienten, heikkojen. Siel` Ooka ääntään korottaa ja kengillesi lorottaa. Jätkät jälleen näkee toisiaan kaipuussaan onnen, satumaan.

Kun sallimus sun kutsuupi pois täältä päältä maan, masurkkaat Manalaan, Kuikkaakin kuumempaan. Siel` lavacupin kävijät on valtaväkenä, tuo tanssilaadun tuomaristo kaikkinäkevä. Yölintu sekä Souvarit heil` musiikin on kipparit. Ja lattareita tansseina on vain karkauspäivänä.

Vaik` rinnalla sallimuksen, tuon tulevan, melkein taivaana näet Danten tuonelan. Silt` anna itses mukaan tanssiväen nautinnon. Ja ystävyys vieraitten sun omanasi on. Siis survo sekaan suruton. Carpe diem, nyt hetki on. Käy tanssiin, älä epäile. Ei muutkaan täällä lepäile.

Varoitus: Jaakko Pullin sanoittama Puuseppä -humppa on ollut säkeiden lähtökohtana. Pari riviä ihan sellaisenaankin. Laulun laatija vetäytyy kaikesta vastuustaan, jos tuotteen väärinkäytöstä, kuten nenään vetäisystä tai fiktiivinomaisiin hahmoihin samaistumisesta on aiheutunut lukijalle vakavia henkisiä kärsimyksiä. Mustapekka

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu