TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Latosaaressa 17.11. (Leila Mäenpää 2007-11-19 8:04)

Latosaaressa 17.11.

Breikki
2007-11-19 16:29

Koko viikon tuli kerättyä asennetta että jos vaikka Latosaareen. Koska huhut kerto että siellä saattaisi olla ohjaajakoulutuksen tanssidaameja paikalla. Mutta silti olin vähän epävarma että kannattaisiko ajaa 130 km suunta kun esiintyjä ei kiinnosta ollenkaan ja jos ohjaajakoulutuksessa olevat tanssivat vain keskenään niin mitä minä siellä. Yritin epätoivoisesti saada matkaseuraa ettei yksin tarvitsisi lähteä mutta ketään ei kiinnostanut.

Lauantaina saunanlauteilla tein päätöksen että käyn vaikka Lapualla kahvilla jos ei muuta. Puolessavälissä kun lunta satoi ja oli aika sohjoinen keli ajattelin että kaikkeen sitä ryhtyy.

Perille pääsin ja sisälle katsomaan tilannetta. Eikä tarvinnut kauan seistä kun viereen tupsahti iloinen hymyhuuli ja siitä se ihana pyöritys alkoi. Ilta meni aika nopeasti yhteen saakka kunnes huomasin että ohjaajakoulutuksessa olleet väsähtivät ja paikalle ei jäännyt enään mieluisia tanssitettavia. Joten päätin herkutella paikan muilla antimilla eli hampurilainen naamaan ja kotia kohti.

Musiikkitarjonta oli aika heikkoa eikä se innostanut tanssimaan. Mutta sain silti herkutella paikan upeimpien tanssidaamien kanssa. Kiitos siitä :) ja erityiskiitos pitkämatkalaiselle hymyhuulelle :)

Kirjoittajan avainsanat: Latosaari

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu