TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpäässä ja muuallakin.. (Tangopassion 2007-11-17 2:17)

Oh hohh! Olipas pippalot Järvenpäässä!

Humppis
2007-11-18 22:26

Enpä ihan juuri muista, että vastaavaa ilotulitusta olisi jossakin tanssipaikassa onnistuttu tarjoamaan.

Finlandershan se tietysti onnistuneen illan takasi -oikeammin sanottuna se joukko tanssijoita, joka jälleen kerran kokoontui setien musiikin tahtiin hauskaa pitämään.

Niin vain kävi, että jokseenkin kaikki ne tanssijat, joita vuoden mittaan oli eri lavoilla ja tanssitaloissa tavattu osuivat nyt yhdellä kertaa paikalle.

Paniikki oli valmis, sillä mitään mahdollisuuksia ei ollut tanssittaa edes puoliakaan niistä joita ihan ehdottomasti olisi halunnut hakea ja tanssiin johdattaa. Niinpä oli valittava joko sekoaminen tai sitten tiukka priorisointi. Valitsin jälkimmäisen.

Kolmen kimpalla kaupungista toiseen pikkupedolla kuljettiin (maalaiset olivat ensin taivaltaneet toisella autolla kahdeksankymmentä kilometriä).

Perillä menikin heti sisään päästyä melkoinen tovi ihan halailujen merkeissä. Tuttuja todellakin nimittäin riitti. Ensivalssit ja vielä seuraavat pistelin evääksi tulleen kanssa. Sitten en häntä enää kiinni saanutkaan koko iltana.

Muut supersuosikit onnistuin sensijaan melkein kaikki tanssittamaan -muutamat moneenkin kertaan.

Naistenhaku meni vähän kehnommin, sillä sen puolituntisen aikana haettiin vain kerran -heti alkuun. Ja silloinkin tanssittiin vain puolen parketin mitta ja sitten luiskaa alas. Lonkerot painuttiin lokeroon nappaamaan. Siinäpä se puoli tuntia kevyesti hupsahtikin.

Varsinaisesta naistentunnista sitten jo olinkin haettavissa isomman osan. Kahvin rahkapiiraan kera pääsin myös nauttimaan parhaassa mahdollisessa seurassa.

Varsinaista tanssiaikaa tälle sunnuntai-illalle (16-20.30 siis) kertyi kolme ja puoli tuntia, joten oikein ihmetellä täytyy, miten onnistuin rakentamaan suorastaan käsittämättömän hakusaldon (tupliakin nimittäin mahtui mukaan): 22/9.

Mikäli jokin arvosana pitäisi illalle antaa (ja miksei välillä pitäisikin) saattaisi joku 10+++ olla aika lähellä oikeata.

P.S. Tanssiväen lisäksi siis musiikki oli loistavaa -ne levyt myös.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu