TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Järvenpäässä ja muuallakin.. (Tangopassion 2007-11-17 2:17)

Ei niinkään Vuoristorataa Järvenpäässä

Speedy
2007-11-18 4:50

Kyllä taasen oli loistavat tanssit ainakin meikäläiselle. Ihan alkuun en satsa kurssille ehtinyt, mutta viimeisen puolituntisen ehdin tuota hienoa latinalaisperäistä tanssia opettelemaan ja ehkä jotain siitä opinkin. Ei tullut vaan tansseissa paljon "opittua" käytettyä.

Itse tanssit olivatkin yhtä juhlaa. Ainoastaan ilta loppui liian aikaisin, sillä en ehtinyt kaikkia haluamiani hakea. No joskus toiste koitan kuitata asian.

Jokunen uusi tuttavuuskin tuli sekä bongit. Tuota daamien lukumäärää en pitänyt ylhäällä, mutta mukavasti niitä tanssitettavia kertyi. Paljon tuli tanssittua tuplia ja triplojakin. Huilitkin tuli pidettyä.

Naisten tunnilla en onneksi saanut olla rauhassa. Johtuiko siitä että olin aina ensimmäisten joukossa tyrkyllä ja liikuin sopivasti ohi yrittäneiden daamien eteen.;) Ei tulisi meikäläiselle hakuja jos piilossa olisin.

Molemmat orkesterit olivat hyviä ja Sinitaivaan kappaleet olivat sopivan rauhallisia näin vanhemman miehen tanssittavaksi. Samoin tuo heidän tapansa ilmoittaa aina 2 parit etukäteen mitä milloinkin tulossa, mahdollistaa paremmin täsmähaun tekemiset. Ei valotaulu ole siten välttämätön. Tavan soisi yleistyvän muille bändeille myös.

MMo oli taasen omaa itseään. Heidän esiintymisessään on pari asiaa mitkä häiritseet, mutta syytä en tässä sano etten suotta loukkaisi ketään. (Makuasioita nääs)

Kuitenkin lopuksi kiitokset kaikille daameille jotka kestivät urhoollisesti retuutteluni pitkin parkettia. ;) Ja niille joita en ehtinyt hakea, niin varoituksen sana että seuraavalla kerralla voi olla Teidän vuoro, joten ei kannata olla vahingoniloinen.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu