TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Nouseeko makasiinen paikalle tanssipaikka? (Ami 2007-10-30 17:47)

Makasiinien suunnitelmat uusiksi

Lutukolli
2007-11-15 11:15

Otsikoi tänään Hesari A-osiossaan tänään 15.11.2007(tämä vaan tiedoksi teille, jotka eivät HS:ia lue). En tiedä onko verkkosivuilla lisää, mutta lehden uutisen mukaan Helsingin kaupunginkuvaneuvottelukunta teilasi Tanssimakasiini Oy:n talon luonnokset kömpelöinä, ja toivoo tulevan Musiikitalon (jylhän palatsin) vierelle kevyttä ja linjakasta rakennusta. Neuvottelukunnan mukaan suunnitelma ei ollut arkkitehtoonisesti tarpeeksi tasokas ja talosta olisi tullut leveä ja paksu, kun toiveena on linjakas ja kevyt.

Voiko linjakkaan syntyä muunlaista salia kun nykyisten keskustan ravintoloiden tanssilattioiden pitkulaiset parketit.

Olisiko yrittäjän syytä siirtyä partneriksi Suvilahteen, jonne kaavaillaan uutta kulttuurikaapelitehdaskeskittymää? Vanhoista pohjiltaan pyöreistä kaasukelloista tulisi ainakin pohjan muodoiltaan ihanteelliset tanssiparketit.

Yksi vaihtoehto olisi pääkaupunkiseudun tanssiharrastajien yhteenliittymä, joka alkaisi ajamaan tanssitilaa harrastajille, muun kultturin yhteyteen. Kuinka monta osakasta ja minkä suuruisella panostuksella tälläistä pystyisi tekemään? Voisi vaan kustannukset tappiollisesta toiminnasta ajan oloon kaataa tälläisenkin harrastustoiminnan.

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu