TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Mikä vetää meidät tanssilavoille? (Tomy 2007-11-05 23:30)

Täydellisten hakeminen

Burlakka
2007-11-10 16:27

Enpä hae noita täydellisiä ensimmäisenä, enää. Nuorempana kaikki oli toisin. Useasti en heitä hae koko iltana, vaikka olisivat vapaana. Tavallisena ihmisenä helpompi hakea toisia tavallisia, taviksia.

Kaikkeen voi tottua, joten varmaan myös näihin täydellisiin naisiin. Jos siis useasti tapaa ja juttelee, voi heidän täydellisyyden sädekehänsä poistua.

Miksi en sitten heitä aktiivisesti hae? Syynä on oletus, että he haluavat tanssia vain pienen tutun piirin kanssa. Eivät kaikki edes ole juurikaan rivissä. Vierailla ei ole mahdollisuutta tanssittaa. Jotenkin olen saanut sellaisen vaikutelman, että tämän pienen piirin miehet haluavat pitää naisensa omanaan, vaikka naisella voisikin olla halua tanssia muiden kanssa. Omaa naista haetaan niin useasti ja vuorotellen, että sellainen käsitys tulee.

Toinen on se, ettei tanssi ole kovin miellyttävää, kun energiaa kuluu toisen ulkonäön ihmettelyyn.

Tutuille jo kerroinkin, että eräällä leirillä oli helpotus, kun pääsin tällaisesta täydellisesti eroon, koska harjoittelusta ei tullut mitään. En mene leirille ihastelemaan naisia vaan oppimaan tanssimaan.

Kolmas on epäilys siitä , että he voivat olla ylpistyneitä. Jos ihminen saa kuulla koko elämänsä ajan, kuinka kaunis ja hyvä on, siinä voi olla vaarana, että maailmankuva ei ole ihan tasapainoinen. Tämä ei ole henkilön itsensä vika, mutta jos ympärillä toistuu sama viesti niin tällainen vaara on olemassa. Sama juttu siis, jos koko ajan haukutaan huonoksi ja rumaksi. Siinä on itsetunto koetuksella.

Ai niin, sellainen juttu vielä. Jos joku mies tästä närkästyy, niin olkaa vaan onnellisia, onpahan yksi hakija vähemmän :D

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu