TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Tanssin kaipuu (Summer 2007-10-30 18:29)

Rakkaudesta lavatanssiin

Päivi
2007-11-08 14:07

"- Jos vain liikuntaa kaipaisin, niin eikö kävelylenkki siihen riittäisi tai aerobic jumppasalilla?
- Musiikillisia elämyksiä voin kokea konserttisalissa. Mikä onkaan henkeä nostattavampaa kuin kuulla Mozartia koko sinfoniaorkesterin esittämänä?
- Esille myös pääsee aina. Suomi on pullollaan kesäteattereita ja jos kukaan ei huoli mukaan, aina voi pitää vaikka monologia omilla blogisivuilla tai lähettää videoitansa juutuubiin.
- Paikallisia keskustelukerhoja löytyy joka lähiökuppilasta ja työväenopistosta, tai voi kutsua ystävät ja vihamiehet, naapurit ja tuntemattomat, nykyiset ja exät kylään ja saunomaan. Siitä se herkullinen foorumi lähtee liikkeelle.
- Tai jos haluaisin flow-tilaan, voisin vaikka kaivaa puutarhaa samalla meditoiden. Olen kuullut että se on todella tehokasta!"

Jatkan listaasi:

- Jos vastakkaiseen sukupuoleen haluaa kontaktin, sen voi tehdä ravintoloissakin. Ja jos haluaa kontaktin jatkuvan tilaisuuden ulkopuolellakin, ravintolassa tämä onnistuu varmemmin.


Mielestäni lavatanssien vetovoima ei selity millään yksittäisellä tekijällä, vaan sillä, että tanssiharrastuksessa yhdistyy niin monta mukavaa asiaa, kenellä mitenkin painottuen.

Kirjoittajan avainsanat: lavakulttuuri

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu