TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu
Lista: Kiitos viimeisestä!... Tanssinet -tapaaminen Kalliojärvellä pe 19.10.-07 (15 vastausta) (Ruusuneito 2007-10-20 12:48)

Kiitos viimeisestä!... Tanssinet -tapaaminen Kalliojärvellä pe 19.10.-07

Kati
2007-10-22 23:17

Suuret kiitokset Leilalle hyvin organisoidusta tanssinet -tapaamisesta ja sitä ennen s-postitse antamistasi ohjeista. Isännän kyydissä matka meni jouhevasti mukavia haastellen. Halaukset Isännälle!!

Ikävä kyllä kahviossa jäi vain muutama henkilö mieleen, joten tanssimaan ei varmaankaan tullut haettua kuin muutamaa nettiherraa. Laatua ei voi moittia, niin olivat herrasmiehiä ja TODELLA hyviä tanssijoita. Siksipä en halunnut heille tuottaakaan enempää kärsimystä ja hain heitä, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, vain kerran. Kiitos Kurppi ja Ossi kannustuksesta ja rohkaisusta useampaankin hakuun. (Muuten Jerryjee, minä ainakin kerroin sinulle nikkini jo Suken mökissä, mutta tod.näk. et kuullut sitä.)

Entäpä naiset sitten - oikein mukavia ja ystävällisiä, myös kannustavia, juuri sellaisia kuin kirjoituksista on välittynytkin.

Suken ja parinsa (muistan vain oikean nimen, en nikkiä, joten kirjoitan jatkossa vain M) bugg -opetus oli mitä parhainta. Ylitti todellakin odotukseni. Uutta asiaa tuli melkoisesti. Myös opetustyyli oli hauska ja selkeä. Jopa minäkin ymmärsin. M:n korvat taisivat kovasti kuumottaa lauantai-iltana, kun me Isännän kanssa kilvan kehuttiin hänen tanssitaitoaan paluumatkalla. Ja mikä vienti! Harva mieskään osaa viedä niin pehmeästi ja silti määrätietoisesti kuin tuo nuori tyttö - ei kertaakaan tarvinnut miettiä, mitä minun oli kulloinkin tehtävä.

Sunnuntaina Turun balboa -kurssilla oli aluksi tosi jäykkä olo, mutta vertyi onneksi pian. Täydellinen viikonloppu!! Kiitos kaikille!!

TanssipalvelinYleisönosastoKeskustelu